Διάσημοι μπαμπάδες με πολλά παιδιά

‘Όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά” φαίνεται ότι πιστεύουν όλοι αυτοί οι διάσημοι κι αποφασίζουν να κάνουν πολλά παιδιά. Ας ρίξουμε μια ματιά σε ορισμένους διάσημους μπαμπάδες με πολλά παιδιά.

Jude Law (Πέντε παιδιά)

Στις 17 Μαρτίου ο ηθοποιός Jude Law επιβεβαίωσε τη φήμη ότι έγινε πατέρας για πέμπτη φορά, καθώς εκείνος και η πρώην σύντροφός του Catherine Harding έφεραν στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Ο Law έχει τρία παιδιά, τους Rafferty, Iris, και Rudy, από τον πρώτο γάμο του με τη Sadie Frost. Έχει επίσης μια κόρη, τη Sophia, από τη σχέση του με τη Samantha Burke.

Clint Eastwood (Επτά παιδιά)

Ενώ ήταν ακόμη παντρεμένος με την πρώτη του γυναίκα, τη Maggie Johnson, ο ηθοποιός έκανε το πρώτο του παιδί, την κόρη του Kimber Tunis, με τη χορεύτρια Roxanne Tunis το 1964. Αργότερα από το γάμο του με τη Johnson απέκτησε δύο παιδιά, τον γιο του Kyle και την κόρη του Alison (Φωτο). Μετά το διαζύγιό του με τη Johnson, ο Eastwood είχε μια σχέση με την αεροσυνοδό Jacelyn Reeves, με την οποία απέκτησε άλλα δύο παιδιά — το γιο του Scott (φωτο) και την κόρη του Kathryn. Ο γοητευτικός ηθοποιός συνέχισε και απέκτησε την κόρη του Francesca Fisher-Eastwood με την ηθοποιό Frances Fisher. Αργότερα παντρεύτηκε την Dina Ruiz το 1996 και το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη, τη Morgan, την ίδια χρονιά.

Kelsey Grammer (Έξι παιδιά)

Ο ηθοποιός έγινε πατέρας για πρώτη φορά το 1983 όταν η τότε γυναίκα του Doreen Alderman γέννησε την κόρη τους Spencer. Αφού χώρισε με την Alderman, ο Grammer έκανε άλλη μια κόρη, τη Greer, με μια make-up artist. Ο δεύτερος γάμος του με την Camille του χάρισε δύο παιδιά, την κόρη του Mason (αριστερά) και το γιο του Jude (δεξιά). Ο Grammer χώρισε την Camille το 2010 και παντρεύτηκε την Kayte Walsh, τη σημερινή του γυναίκα με την οποία έκανε δύο παιδιά, την κόρη του Faith και το γιο του Kelsey.

Eric Clapton (Πέντε παιδιά)

Ο κιθαρίστας δεν απέκτησε παιδιά από τον γάμο του με το μοντέλο Pattie Boyd που διήρκεσε εννέα χρόνια. Ενώ ήταν ακόμη παντρεμένος με την Boyd, έγινε πατέρας της Ruth, από την Yvonne Kelly, μια διευθύντρια ενός στούντιο ηχογραφήσεων. Ο Clapton έκανε σχέση στη συνέχεια με την Ιταλίδα Lory Del Santo, και το ζευγάρι έκανε το 1986 ένα γιο, τον Conor. Τέσσερα χρόνια αργότερα ο Conor σκοτώθηκε πέφτοντας από τον 53ο όροφο ενός κτιρίου στο Μανχάταν. Το 2001 ο Clapton παντρεύτηκε την Melia McEnery με την οποία έκανε τρεις κόρες, τις Julie, Ella και Sophie.

Eddie Murphy (Οκτώ παιδιά)

Ο ηθοποιός έχει οκτώ παιδιά με τέσσερις διαφορετικές γυναίκες. Έχει πέντε παιδιά, τους Bria (αριστερά), Miles (δεξιά), Shayne (κέντρο), Zola και Bella, με την πρώτη του γυναίκα τη Nicole Mitchell. Ο Murphy έχει δύο γιους, τον Christian και τον Eric, από τις σχέσεις του με την Tamara Hood και την Paulette McNeely. Μετά το διαζύγιό του από τη Mitchell, ο Murphy έκανε μια κόρη με την Spice Girl, Mel B.

Η συνέχεια εδώ

διάσημοιπαιδιά