Τρία διαφορετικά στυλ με δερμάτινο jacket

Το δερμάτινο jacket είναι το must have πανωφόρι για το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα, ενώ μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπες τόσο σε πρωινές σας εμφανίσεις, όσο και σε βραδινές.

Δείτε παρακάτω τα τρία top look με δερμάτινο jacket, όπως παρουσιάζονται μέσα από το misswebbie.gr.

1: Classic rocks

Φόρεσε το all time classic μαύρο δερμάτινο jacket με το αγαπημένο σου boyfriend τζιν, επενδύοντας σε flat μποτάκια για casual πρωινά και super high heels για εντυπωσιακές βραδινές εξόδους, που ‘ροκάρουν’ με chic αυθάδεια και στιλ.


2: Girly attitude

Ξεχώρισε δυναμικά, κάνοντας creative και smart επιλογές, που μόνο λίγοι επιχειρούν. Τόλμα να συνδυάσεις το δερμάτινο jacket σου με κλος φούστα ή φόρεμα και floral μοτίβα, γιατί ΝΑΙ τα λουλουδάτα prints είναι must και τον χειμώνα. Εμπιστεύσου την girly οπτική και τον boho αέρα τους, για την απογείωση των φθινοπωρινών-χειμερινών outfits σου. Θυμήσου ότι το leather jacket είναι κομμάτι passepartout και ταιριάζει 100% με ό,τι κι αν έχεις στη ντουλάπα σου.


3: Leather on leather

Είναι η τάση που οι πιο τολμηρές trendsetters του fashion πλανήτη λατρεύουν και επιλέγουν για τις πιο cool βραδινές φωτογραφίες τους. Είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις εάν θα δώσεις στο total leather look σου chic ή μία πιο sexy ματιά, επιλέγοντας δερμάτινο παντελόνι ή φούστα αντίστοιχα.
Extra tip:
Εάν έχεις ήδη ένα μαύρο δερμάτινο jacket και θες να προσθέσεις άλλο ένα στη συλλογή σου, έχεις μίαμεγάλη γκάμα χρωμάτων για να διαλέξεις. Οι αποχρώσεις του μπορντό και του χακί είναι ότι πιο hot αυτή τη σεζόν, ενώ το καφέ jacket είναι η πιο safe και διαχρονική επιλογή!

 

δερμάτινο τζάκετ