Η Λίντσεϊ Λόχαν υποψήφια για πρόεδρος των ΗΠΑ!

Άλλο και τούτο…

Μπορεί ακόμη να μην ξέρουμε ποιος θα είναι ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ καθώς οι επόμενες εκλογές θα γίνουν το 2016, ωστόσο ήδη ξεκίνησαν οι «ανακοινώσεις» υποψηφιοτήτων από τον «πλανήτη» Χόλιγουντ, για την προεδρία του 2020.

Μετά τον ράπερ και σύζυγο της Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ, που ανακοίνωσε στα βραβεία του MTV την επιθυμία να γίνει ένοικος του Λευκού Οίκου, τώρα ήρθε το «κακό κορίτσι» του Χόλιγουντ με ιδιαίτερη «έφεση» στις καταχρήσεις, την Λίντσεϊ Λόχαν.

Η ηθοποιός και μοντέλο που είχε πολλές φορές στο παρελθόν προβλήματα με τη δικαιοσύνη για κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών, αποκάλυψε τα μεγαλεπήβολα σχέδιά της μέσω Instagram.

Η 29χρονη, ανέβασε μία φωτογραφία της από τον δείπνο των ανταποκριτών στον Λευκό Οίκο το 2012 γράφοντας: «Το # 2020 μπορεί να θέσω υποψηφιότητα για πρόεδρος. Μέσα από σκαμπανεβάσματα #YESWECAN ας το κάνουμε αυτό @kanyewest».

Πάντως, προς το παρόν για να κάνει την… απειλή πράξη θα πρέπει να ξεπεράσει ένα γραφειοκρατικό πρόβλημα. Για να γίνει κανείς Πρόεδρος των ΗΠΑ, σύμφωνα με τη νομοθεσία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 35 ετών και η ηθοποιός το 2020 θα είναι 34!

tff.gr

Λίντσεϊ ΛόχανΠρόεδρος των ΗΠΑ