H νέα χειμερινή συλλογή "Castaner"

To διάσημο Ισπανικό brand Castaner μας καθηλώνει και την χειμερινή σεζόν.

Η νέα συλλογή FW15/16 μας δείχνει έμπρακτα την κληρονομιά, την τεχνογνωσία και την παράδοση που χαρακτηρίζει τον οίκο σε συνδυασμό πάντα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Στις νέες προτάσεις υποδημάτων τόσο για τον άντρα όσο και για την γυναίκα, το μαλλί, το tweed και η γούνα κυριαρχούν. Σουέτ και εξωτικά δέρματα συνδυάζονται με βαθιά χρώματα όπως το κυπαρισσί, το μπορντώ, το μπλε, το καφέ και το αιώνιο κλασσικό μαύρο. Λεπτομέρειες με μεταλλικά καρφιά και πέτρες Swarovski συμπληρώνουν την πολυτέλεια και την κομψότητα στο κάθε σχέδιο.

Η νέα συλλογή μας συστήνεται στην Πόλη του Φωτός, το Παρίσι.  Η νέα καμπάνια «Bonjour Paris» μας ξεναγεί στα ωραιότερα σημεία της πόλης με μοναδικό συνεπιβάτη, τον οίκο Castaner!

Λίγα λόγια για το ισπανικό brand υποδημάτων “Castaner”:

H οικογενειακή επιχείρηση Castañer μετρά πάνω από 200 χρόνια δημιουργίας. Κατά την διάρκεια του Εμφύλιου Πολέμου, το σχέδιο υποδημάτων «seven-ribbon espadrilles» χρησιμοποιήθηκε από τους Ισπανούς στρατιώτες ως αναπόσπαστο μέρος της στολής τους. Η μάρκα γρήγορα απέκτησε μεγάλη αναγνωρισιμότητα και χαρακτήρα «μεσογειακό»! Στις αρχές του ’70, η ιστορία της Castañer σηματοδοτήθηκε από την επίσκεψη των ιδιοκτητών στο Παρίσι. Συμμετέχοντας σε μία διεθνή έκθεση, η συλλογή  με τα  υποδήματα τράβηξε το ενδιαφέρον τριών αντρών – ένας εκ των οποίων, ο διάσημος Yves Saint Laurent, ο οποίος έψαχνε την εταιρία που θα του δημιουργούσε πλατφόρμες από εσπαντρίγια. Από την στιγμή εκείνη, οι εσπαντρίγιες της Castañer έχουν γίνει σύμβολο του κομψού και εκλεπτυσμένου στυλ παγκοσμίως σε περισσότερες από 56 χώρες. Στην συλλογή έχουν προστεθεί σήμερα τσάντες και δερμάτινα αξεσουάρ.

 

 

castanerΣυλλογήυποδήματα