Girl power!!

Σήμερα που ο ελεύθερος χρόνος είναι πολυτέλεια και καλούμαστε να κάνουμε ταυτόχρονα πολλά πράγματα, χρειαζόμαστε και κάποιες συμβουλές για να διευκολύνουμε την καθημερινότητά μας.

Παρακάτω θα βρείτε  κάποια κόλπα που θα σας λύσουν τα χέρια.

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ

Πιέστε τα χείλη σας σε ένα χαρτομάντηλο και στη συνέχεια βάλτε λίγη πούδρα.

ΠΡΩΙΝΗ ΤΟΝΩΣΗ

Ξεκινήστε τη μέρα σας δυναμικά με ένα ποτήρι χλιαρό νερό και λεμόνι το οποίο έχει πολλά οφέλη καθώς ρυθμίζει το μεταβολισμό και αποτοξινώνει τον οργανισμό σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε πιπέρι καγιέν ενισχύοντας τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του ροφήματος.

ΜΥΡΙΣΤΕ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Σύμφωνα με μια έρευνα από τη Βραζιλία που δημοσιεύθηκε το 2013 όταν μυρίζουμε πορτοκάλια μειώνονται τα επίπεδα του στρες και οι εναλλαγές της διάθεσης. Μπορείτε να φάτε πορτοκάλι ή να βάλετε λίγο αιθέριο έλαιο στον καρπό σας.

ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΣΑΣ

Αφαιρέστε τους επίμονους κόμπους από τα πουλόβερ σας χρησιμοποιώντας μια ελαφρόπετρα ή το ειδικό εργαλείο για την αφαίρεση των τριχών.

ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΙΔΕΡΟ

Φτιάξτε δυο σφιχτές πλεξίδες πριν πάτε για ύπνο. Το πρωί λύστε τα μαλλιά σας, βάλτε λακ και έχετε τις μπούκλες που ονειρεύοσαστε πάντα.

ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΑΣ

Βάψατε τα νύχια σας και βιάζεστε να φύγετε; Ορίστε η λύση: Βουτήξτε τα σε παγωμένο νερό και είστε έτοιμη σε δευτερόλεπτα.

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΣΑΣ

Πριν βάλετε άρωμα στους καρπούς σας βάλτε ενυδατική. Το άρωμα διαρκεί περισσότερο σε καλά ενυδατωμένο δέρμα.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΙΣΙΟΝΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΡΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ

Εάν σας τελείωσε ο αφρός ξυρίσματος χρησιμοποιήστε κοντίσιονερ ή baby oil.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΑΣ

Ρίξτε λίγη μαγειρική σόδα στα παπούτσια σας που απορροφά τις δυσάρεστες μυρωδιές.

ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΑΣ
Χρησιμοποιήστε το αποσυρραπτικό την επόμενη φορά που θέλετε να βγάλετε ένα κλειδί από το μπρελόκ σας. Με αυτό τον τρόπο δεν θα σπάσετε τα νύχια σας και δεν θα χαλάσετε το μανικιούρ σας.

msn.gr

 

γυναίκασυμβουλές