Το sex symbol των Ιταλών λιάζεται στη Μύκονο

Τη φωνάζουν Μπελέν (Belén) και εδώ και μια δεκαετία έχει ξετρελάνει τους Ιταλούς!

Φαίνεται Ιταλίδα, μιλάει σαν Ιταλίδα, γδύνεται σαν Ιταλίδα, αλλά γεννήθηκε στην Αργεντινή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο tff.gr, η 30χρονη María Belén Rodríguez Cozzani δηλώνει showgirl, μοντέλο, τηλεοπτική περσόνα και ηθοποιός και έχει να επιδείξει ενδιαφέρουσα τηλεοπτική καριέρα στην Ιταλία, με μεγάλη απήχηση… στον ανδρικό κυρίως πληθυσμό.

Δυστυχώς, όμως, για τους άντρες φαν της, η θεά Μπελέν συνοδεύεται από τον σύντροφό της με τον οποίο δηλώνει πολύ ερωτευμένη.

Ο ιταλικός τύπος τη βάφτισε «Ελιζαμπέτα Κανάλις του Σαν Ρέμο» και μετά τον Iταλό επιθετικό της Μίλαν, Μάρκο Μποριέλο, βρήκε τον έρωτα στο γοητευτικό πρόσωπο του Σιτσιλιάνου φωτογράφου και τηλεοπτικού αστέρα Φαμπρίτσιο Κορόνα. To 2013 παντρεύτηκε τον διεθνούς φήμης χορευτή, Stefano De Martino και έκαναν ένα παιδί.

Η διαμάχη της Μπελέν με τη Google και τη Yahoo κρατάει από το 2006. Η Μπελέν ισχυρίζεται ότι σέξι φωτογραφίες της από την εποχή που έκανε μόντελινγκ έχουν συνδεθεί με site πορνογραφικού περιεχομένου, σε τέτοιο βαθμό ώστε την έχουν καταστρέψει επαγγελματικά.«Δεν μπορώ να εξηγώ διαρκώς ότι δεν είμαι πόρνη, και έχω οικογένεια και παιδί – θέλω να καθαρίσει το όνομά μου», δήλωσε στο CNN. Η Google από την πλευρά της ισχυρίζεται ότι η πλατφόρμα αναζήτησης είναι ένα ανεξάρτητο εργαλείο και ότι το περιεχόμενο δεν είναι ελεγχόμενο από κάποιον μεμονωμένο χρήστη. Η απόφαση αναμένεται από τα δικαστήρια της Αργεντινής!

María Belén Rodríguez Cozzani