«Πόλεμος» στο twitter

Οι κόντρες και οι διαμάχες μεταξύ καλλιτεχνών συνηθίζονται στη showbiz, ενώ όταν εμπλέκονται πολύ γνωστά πρόσωπα αποκτούν έναν ακόμη πιο πικάντικο χαρακτήρα.

Πρόσφατα προέκυψε μία νέα κόντρα μεταξύ του πρώην μέλους των One Direction Zayn Malik και του Calvin Harris.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Malik σχολίασε δημόσια τα δρώμενα της μουσικής βιομηχανίας.

Συγκεκριμένα αντιμετώπισε αρνητικά την Taylor Swift η οποία σύμφωνα με τον ίδιο κάθε της κίνηση χαρακτηρίζεται από κερδοσκοπικό χαρακτήρα σε αντίθεση με την Miley Cyrus που κρατά μία τελείως μη φιλοχρήματη στάση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο jenny.gr, μόλις ο Harris όμως αντιλήφθηκε ότι σπιλώνουν το όνομα της αγαπημένης του έσπευσε να διασταυρώσει τα ξίφη του με τον Zayn MAlik γράφοντας του: » Έχεις βγάλει τα λεφτά σου; Ωραία.. Δε σε ενδιαφέρει το 99% των μουσικών που επιβιώνουν από τα κέρδη σωστά; Ναι άστους να πνιγούν!», ενώ πόσταρε ακόμα ένα σχόλιο συνεχίζοντας «Αν δεν γνωρίζεις για ποιο λόγο ένας celebrity εκμεταλλεύεται τη δημοσιότητα του για να επωφεληθούν από αυτόν και άλλοι μουσικοί, τότε κλείσε το στόμα σου και μην αναφερθείς στο θέμα αυτό ξανά σε παρακαλώ! Όταν εσείς (One direction) κερδίσατε στα Teen Choise Awards κάποιος φτωχός μ@΄…ας δούλευε πυρετωδώς σε ένα υπόγειο προσπαθώντας να κάνει τον δικό σας δίσκο να πετύχει! Γι αυτό μείνε εκτός αν δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται».

Ο Malik δεν άφησε καμία κουβέντα να πέσει κάτω απαντώντας «Calvin Harris γελοιοποιείς από μόνος σου τον εαυτό σου! Γι αυτό καλύτερα να αράξεις στα κυβικά σου πριν χάσεις όλα σου τα δόντια.»

Η Taylor Swift δεν έχει δώσει ακόμα μία απάντηση, όμως όπως προβλέπεται η διαμάχη αυτή δεν πρόκειται να λήξει έτσι απλά.

 

Calvin HarrisTaylor Swift