Τα καλύτερα spa του κόσμου!

Σίγουρα υπάρχουν πολλά spa στο κέντρο της πόλης, που προσφέρουν μασάζ και περιποιήσεις προσώπου.

Όμως, αν θέλετε να γνωρίσετε τα καλύτερα του κόσμου, δεν έχετε παρά να κάνετε ένα μαγικό ταξίδι με τις παρακάτω φωτογραφίες.

Σύμφωνα με το jenny.gr τα καλύτερα spa του κόσμου είναι τα παρακάτω:

Willamette Valley

Αυτί το spa σας προσφέρει αν θελήσετε μάθημα γιόγκα στον κήπο, για να χαλαρώσετε πριν από το ραντεβού σας. Μπορείτε να κάνετε θεραπείες με εκχυλίσματα κρασιού και σπόρους σταφυλιών, που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά για να έχετε ένα λαμπερό δέρμα.

Napa Valley, CA

Αυτό το spa βρίσκεται σε μια όμορφη δασώδη χαράδρα, ενώ προσφέρει πρόσβαση σε πολλά από τα υπέροχα οινοποιεία της περιοχής. Κάθε δωμάτιο θεραπείας έχει το δικό του ντους, υπαίθριο κήπο και ιδιωτική μπανιέρα με μεταλλικό νερό.

Dubai, United Arab Emirates

Αυτό το ξενοδοχείο ξέρει πολύ καλά τι πάει να πει πολυτέλεια – σκεφτείτε μπάτλερ και Rolls-Royce με σοφέρ για τους επισκέπτες – και το σπα ακολουθεί το ίδιο παράδειγμά.

Tecate, Mexico

Αυτό το θέρετρο είναι 3.000 στρέμματα και τα spas που έχει είναι μοναδικά. Επίσης, τα βότανα που χρησιμοποιούν για τις θεραπείες, καλλιεργούνται στις εγκαταστάσεις.

San Diego, CA

Αυτό το Spa χρησιμοποιεί για τις θεραπείες, φράουλες, αβοκάντο, τα λεμόνια, και μέλι. Πριν από το ραντεβού σας, μπορείτε να χαλαρώσετε τους σφιγμένους μυς, κάνοντας μια βουτιά στην εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα με θαλασσινό νερό.

Koh Samui, Thailand

Το spa αυτό βρίσκεται σε ένα εξωτικό καταφύγιο, φωλιασμένο μέσα στον κήπο του ξενοδοχείου και διαθέτει γυάλινους τοίχους, ιδιωτικά δωμάτια που περικλείονται από μπαμπού. Μετά τη θεραπεία σας, απολαύστε ένα μπάνιο στο δωματίου σας, όπου το νερό είναι γεμάτο με τοπικά λουλούδια.


Beaver Creek, CO
Ξεκουραστείτε και απολαύστε τις μοναδικές θεραπείες που σας προσφέρει αυτό το υπερπολυτελές spa.


Kauai, Hawaii
Aloha, φτάσατε στη Χαβάη και ατμόσφαιρα εδώ είναι χαλαρή. Δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το spa και να κάνετε μια θεραπεία με τοπική ζάχαρη εμποτισμένη με άρωμα μελιού, που θα λειάνει και θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σας.


Scottsdale, Arizona
Η Αριζόνα έχει ένα από τα πιο θεαματικά spas. Εδώ θα ξεφύγετε από τη πραγματικότητα και από την καθημερινότητα. Το spa διαθέτει περισσότερα από 30 δωμάτια, μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, καθώς και ένα πλήρες γυμναστήριο. Συνδυάστε αυτά με την ευκαιρία να δείτε το ηλιοβασίλεμα πάνω από την έρημο.

SPAταξίδι