Νησάκι, κοντά στην Νίσυρο, αγόρασε ο Τζόνι Ντεπ

Στην Ελλάδα θα βρεθεί περί τα τέλη Ιουλίου ο γνωστός ηθοποιός Τζόνι Ντεπ προκειμένου να επισκεφτεί από κοντά ένα μικρό νησί που αγόρασε στο Αιγαίο! Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Στίβεν Τέιλορ, εκπρόσωπος της εταιρείας ακινήτων Proto Organization Ltd στο Λονδίνο, ο οποίος κάνει λόγο για ένα νησί που αποκλεί «Stroggino» αλλά που όλα δείχνουν ότι μάλλον πρόκειται για την Στρογγυλή ένα πολύ μικρό νησάκι στα Δωδεκάνησα.

Το νησί που αγόρασε ο Ντεπ, κατά τον εκπρόσωπο του γραφείου, είναι έκτασης περίπου 0,20 χιλιόμετρα και στοίχισε στον ηθοποιό περί τα 4.200.000 ευρώ ενώ είναι ακατοίκητο.

Η Proto Organization Ltd είναι η εταιρεία που επίσης μεσολάβησε, όπως σημείωσε ο κ. Τέιλορ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε μια άλλη αγορά στη χώρα μας, αυτή του ζεύγους Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ που έχει πλέον στην κατοχή του το νησάκι «Gaia Sogia» (μάλλον εννοεί την νησίδα Σοφία στο Ιόνιο Πέλαγος)

Η Proto Organization Ltd είναι σύμβουλος ακινήτων πολλών ηθοποιών του Χόλιγουντ και αθλητών παγκόσμιας φήμης, όπως ο Τζόνι Ντεμπ, Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλοι.

ΑΙΓΑΙΟνησάκιΤζόνι Ντεπ