Τα ισχυρότερα ζευγάρια στον κόσμο

Τα παρακάτω ζευγάρια τα έχουν όλα…., δόξα, χρήμα, φήμη και επιρροή και θεωρούνται από τα πιο ισχυρά στον κόσμο.

Δείτε το γιατί:

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ και ο Πρίγκιπας Φίλιπ, Δούκας του Εδιμβούργου

Το 2013 το ζευγάρι συμπεριλήφθηκε στη λίστα Forbes με τα πλέον ισχυρά ζευγάρια του κόσμου. Συμπλήρωσαν μαζί 63 χρόνια στο θρόνο και 68 χρόνια έγγαμου βίου.

David Beckham και Victoria Beckham

Παντρεμένοι εδώ και 17 χρόνια, το ζευγάρι αυτό έχει περιουσία που αγγίζει τα 650 εκατομμύρια δολάρια. Ο πρώην σταρ του ποδοσφαίρου και η πρώην Spice Girl κατάφεραν να γεμίσουν τα οικογενειακά σεντούκια με αμέτρητες δημόσιες εμφανίσεις, διαφημίσεις και επιδείξεις μόδας.

George Clooney και Amal Clooney

Το πανίσχυρο αυτό ζευγάρι, από το 2014 που παντρεύτηκαν ζει μια έντονη κοινωνική ζωή και φιγουράρει σε εξώφυλλα περιοδικών. Με περιουσία που αγγίζει τα 192 εκατομμύρια δολάρια, συγκαταλέγονται στα πλουσιότερα ζευγάρια της Βρετανίας.

Blake Lively και Ryan Reynolds

Άλλο ένα ζευγάρι που μπήκε στη λίστα Forbes με τους 30 πλουσιότερους κάτω των 30 ετών για το 2015. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του “Green Lantern” το 2010 και παντρεύτηκαν το 2012. Η κοινή περιουσία του ζευγαριού ανέρχεται περίπου στα 50 εκατομμύρια δολάρια.

Ellen DeGeneres και Portia de Rossi

Η Αυστραλο-Αμερικανή ηθοποιός παντρεύτηκε την DeGeneres, διάσημη κωμικό και τηλεοπτική παρουσιάστρια, το 2008, όταν η τελευταία της έκανε πρόταση γάμου με ένα ροζ διαμάντι τριών καρατίων. Το ζευγάρι υποστηρίζει έμπρακτα τους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων. Η περιουσία τους υπερβαίνει τα 310 εκατομμύρια δολάρια.

Bill Clinton και Hillary Clinton

Αυτό το ζευγάρι είναι πολιτικός δυναμίτης. Ο Bill Clinton είναι πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και η γυναίκα του πρώην υπουργός εξωτερικών η οποία έχει θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος στις εκλογές του 2016. Το ισχυρό αυτό ζευγάρι έχει μια περιουσία που ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Bill Gates και Melinda Gates

Ο ιδρυτής της Microsoft υπήρξε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο επί 16 συναπτά έτη και η περιουσία του υπολογίζεται στα 82 δισ. δολάρια. Το ζευγάρι είναι γνωστό για την ανθρωπιστική του δράση μέσω του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates Foundation. Υπολογίζεται ότι έχουν δωρίσει περισσότερα από 30 εκ. δολάρια σε διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς από την ίδρυση του ιδρύματος το 2000.

Ashton Kutcher και Mila Kunis

Η Kunis ξεκίνησε την καριέρα της με το “That ‘70s Show” το 1998 κι έκτοτε έγινε περιζήτητη στο Χόλιγουντ. Ο Kutcher, ηθοποιός και επενδυτής στον τομέα της τεχνολογίας, υπέγραψε πρόσφατα ένα πολυετές συμβόλαιο με την Lenovo ως  product engineer. Η κοινή τους περιουσία αγγίζει τα 170 εκ. δολάρια.

Kanye West και Kim Kardashian

Ο West δεν διστάζει να ομολογήσει ότι θα ήθελε η οικογένειά του να ήταν “η πλέον ισχυρή του πλανήτη”.  Με προσεγμένες κοινές εμφανίσεις το ζευγάρι έχει μια περιουσία που υπερβαίνει τα 210 εκ. δολάρια.

Xi Jinping και Peng Liyuan

Η Peng Liyuan, διάσημη παραδοσιακή τραγουδίστρια στην Κίνα είναι η δεύτερη σύζυγος του Κινέζου Προέδρου Xi Jinping. Παρόλο που η περιουσία τους δεν έχει δημοσιοποιηθεί ποτέ εικάζεται ότι είναι αμύθητη.

Will Smith και Jada Smith

Η περιουσία της οικογένειας Smith υπολογίζεται σε πάνω από 260 εκ. δολάρια. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997 και τα παιδιά τους είναι κι εκείνα στη σόουμπιζ. Το δίδυμο θεωρείται από τα πλέον ισχυρά ζευγάρια του Χόλιγουντ.

δόξαδύναμηζευγάριαχρήμα