Πανσέληνος στο σοβαρό Αιγόκερω στις 2/7

Στην αστρολογία η Πανσέληνος στον Αιγόκερω την Πέμπτη 2/7, 5:19 ώρα Ελλάδος αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Σύμφωνα με αστρολογικό site, anew.gr η πανσέληνος αυτή γίνεται σε όψη με τα μεσοδιαστήματα Άρη/Πλούτωνα και Δία/Κρόνο (όπου κατά το βιβλίο ΣΚΕ του Ρ. Εμπερτιν) θα φέρουν κλιμάκωση των εντάσεων, νέα προβλήματα σε όλες τις σχέσεις και συνεργασίες, ιδιαίτερα τις σταθερές και μακρόχρονες, ενώ θα σημάνει ακόμα και το τέλος πολλών εξ αυτών. Η επιρροή αυτής της Πανσελήνου στην αστρολογία αρχίζει να μας επηρεάζει από τις 27 Ιουνίου και θα συνεχίσει με λιγότερες εντάσεις μέχρι και τις 7 Ιουλίου. Η Πανσέληνος αυτή όπως μας δείχνει η αστρολογία δύσκολα θα μας κινητοποιήσει δυναμικά κυρίως στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, καθώς και σε θέματα ερωτικά, παρά μόνο και εφόσον έχουμε διάθεση να φέρουμε στη ζωή μας
σταθερότητα και ασφάλεια.

Σύμφωνα με την αστρολογία ο προγραμματισμός και η σωστή οργάνωση με την Πανσέληνο αυτή παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο αλλά με τον έντονο θυμό και την παρορμητικότητα που θα βγάλει, δύσκολα θα επικρατήσει η λογική και η σωστή οργάνωση. Οπότε αν απουσιάζει η δράση και είναι παρόν ο παρορμητισμός τότε μπορούν να γίνουν μοιραία λάθη και θα έχουμε αναπάντεχες εκρήξεις και αντιδράσεις. Το διάστημα αυτό καλό θα ήταν να σχεδιάσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές, ή ακόμα και να τις ξεκινήσουμε, αφού το σίγουρο είναι πως θα υπάρχουν έντονες καταστάσεις στον ερωτικό τομέα. Αλλά στα επαγγελματικά δεν είναι εύκολο να παραδεχτεί κανείς τα λάθη του και ίσως υπάρχουν σημαντικές παραιτήσεις για λόγους ευθιξίας ή για λόγους αρχής.

Πολλοί είναι εκείνοι όπου μέσα στο καλοκαίρι θα ψάχνουν για δουλειά, θα παραιτηθούν, θα τους απολύσουν από τη δουλειά τους, θα υποχρεωθούν ή θα θέλουν να κάνουν γενικότερες αλλαγές σε θέματα επαγγελματικά. Η Πανσέληνος αυτή δίνει τροφή στις ανασφάλειες στην ψυχολογία μας και προσπαθεί να μας σκληραγωγήσει προκειμένου να γίνουμε πολύ πιο δυνατοί και αυτόνομοι. Μόνο η σκληρή δουλειά, η τάξη και η οργάνωση αμείβεται τις μέρες αυτές με την Πανσέληνο καθώς και κάθε αλλαγή που θα μας κάνει καλύτερους. Μας εφιστά την προσοχή προκειμένου να δουλέψουμε περισσότερο σε τομείς που είχαμε παραμελήσει και θα καταφέρουμε να σταθεροποιήσουμε σχέσεις και συνεργασίες που πραγματικά αξίζουν, αλλιώς, πρέπει με κάθε τρόπο να διαλυθούν. Και θα φροντίσει γι’ αυτό.

Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει αρνητικά κυρίως τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν στα ζώδια και στα δεκαήμερα αυτά άλλους πλανήτες ή στοιχεία στο προσωπικό ωροσκόπιό τους όπου μπορεί να τους κάνει ιδιαίτερα νευρικούς και να κάνουν σπασμωδικές ή απότομες κινήσεις και λάθη.

Εκείνοι που μπορούν να βγουν ακόμα και κερδισμένοι από την Πανσέληνο αυτή είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν εκεί, άλλους πλανήτες ή στοιχεία στο προσωπικό ωροσκόπιό τους όπου θα τους κάνει ιδιαίτερα ερωτικούς και μαχητικούς καθώς μπορούν τώρα με το δυναμισμό τους να πετύχουν πολλά από αυτά που πραγματικά θέλουν.
ΚΡΙΟΣ
Εσείς, είστε από εκείνους που θα περάσουν δύσκολα με αυτήν την Πανσέληνο στο ζώδιο του Αιγόκερω που γίνεται στις 2 Ιουλίου και σας επηρεάζει από τις 27 Ιουνίου μέχρι και τις 7 Ιουλίου καθώς υπάρχουν πολλά προβλήματα στο σπίτι και στη δουλειά. Ιδιαίτερα στα επαγγελματικά ή γενικότερα σε θέματα καριέρας θα περάσετε τις πιο δύσκολες στιγμές αφού πολλά είναι τα λάθη που έχουν γίνει και θα πρέπει τώρα να τα πληρώσετε. Τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο θα διαπιστώσετε πως δεν υπάρχουν και πολλοί για να σας βγάλουν από το αδιέξοδο που βρίσκεστε. Είναι πολύ πιθανό να ταλαιπωρηθείτε για να βοηθήσετε ένα σημαντικό πρόσωπο για σας, που θαυμάζετε και αγαπάτε. Τώρα θα καταλάβετε πόσες ευκαιρίες έχετε αφήσει να πάνε χαμένες και ίσως είναι αργά για να επανορθώσετε. Αλλάξτε εντελώς τον τρόπο που συμπεριφέρεστε σε σχέσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν, γιατί δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα τελείως μόνοι σας. Δώστε περισσότερα σε όλα τα επίπεδα σε εκείνους που πραγματικά αξίζουν. Μπορείτε να τους ξεχωρίσετε.
ΤΑΥΡΟΣ
Είστε από τους ευνοημένους της Πανσελήνου αυτής που γίνεται στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω στις 2 Ιουλίου και σας επηρεάζει από τις 27 Ιουνίου μέχρι και τις 7 Ιουλίου καθώς φαίνεται πως μπορείτε να επωφεληθείτε πολλά από τις εντάσεις και τις διαφωνίες που συμβαίνουν γύρω σας, στους άλλους. Δεν έχετε παρά να κάνετε υπομονή και να περιμένετε τα καλύτερα να έρθουν συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά και δίχως να σηκώσετε κεφάλι. Οι δημόσιες σχέσεις, το εμπόριο, οι εξετάσεις, το διάβασμα, το γράψιμο, οι συνεργασίες με άλλες χώρες και γενικότερα επαφές με σημαντικά πρόσωπα, μπορεί να φέρουν τα πάνω-κάτω στη ζωή σας και τα πράγματα να είναι πολύ πιο θετικά για σας. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, αλλά μην κλείσετε ακόμα καμία συμφωνία και μην υπόσχεστε πολλά. Κρατήστε τα θετικά νέα και υλοποιήστε τα σχέδιά σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ανάμικτα είναι τα συναισθήματα αλλά και τα γεγονότα που θα σας φέρει η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο του Αιγόκερω που γίνεται στις 2 Ιουλίου και σας επηρεάζει από τις 27 Ιουνίου μέχρι και τις 7 Ιουλίου αφού πολλά θα εξαρτηθούν από τις δικές σας κινήσεις και πρωτοβουλίες. Το σίγουρο είναι πως είστε γεμάτοι έξοδα και θα συνεχίσετε με τους ίδιους ρυθμούς να δημιουργείτε και άλλα. Στον τομέα των οικονομικών θα πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση και να μην ξοδεύσετε ότι ευρώ έχετε ή δεν έχετε και τα χρεώσετε στις κάρτες σας για να περάσετε καλά στις διακοπές σας, ή για ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας. Φροντίστε να φτιάξετε ένα σωστό πρόγραμμα και να ιεραρχήσετε τις ανάγκες σας προκειμένου να δείτε τι προηγείται και πόσα χρήματα μπορείτε να διαθέσετε για να τις καλύψετε όλες με μια σωστή σειρά. Κάντε καλύτερες διαπραγματεύσεις σε θέματα επαγγελματικά για να πετύχετε ότι καλύτερο στα οικονομικά σας οφέλη. Ο ερωτισμός σας ανεβαίνει κατακόρυφα με αυτή την Πανσέληνο και θα έχετε αυξημένες διαθέσεις για φλερτ και έρωτα. Αποφύγετε τις έντονες διεκδικήσεις και τις ζήλιες για να μην προκαλέσετε αρνητικές αντιδράσεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ιδιαίτερα δύσκολα είναι τα πράγματα για σας με αυτήν την Πανσέληνο στο ζώδιο του Αιγόκερω που γίνεται στις 2 Ιουλίου και σας επηρεάζει από τις 27 Ιουνίου μέχρι και τις 7 Ιουλίου απέναντί σας. Όλες οι σχέσεις σας, φιλικές, αισθηματικές, επαγγελματικές, οικογενειακές θα έχουν διάφορες εντάσεις που δύσκολα θα κοπάσουν αλλά και πολλές αναποδιές γενικότερα. Τη μεγαλύτερη ένταση όμως και το μεγαλύτερο θυμό θα τον έχετε μέσα σας, αφού βλέπετε πως απομακρύνεστε από ανθρώπους και καταστάσεις που πριν ήταν αρκετά κοντά σας. Θα πρέπει να κάτσετε και να σκεφτείτε μήπως έχετε κάνει εσείς κάποιο λάθος και συμβαίνει κάτι τέτοιο, και αν είναι δυνατόν και προλαβαίνετε να το διορθώσετε. Πολλές σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να φτάσουν στα όριά τους, στο τέλος τους ή τουλάχιστον σε μια προσωρινή απομάκρυνση μέχρι να δείτε πώς και αν μπορείτε να διορθώσετε τα πράγματα. Πρέπει να δείξετε εντελώς διαφορετικά πράγματα και να κάνετε ριζικές αλλαγές για να μπορέσετε να τις σώσετε, εφόσον σας ενδιαφέρουν ακόμα. Ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας, και μην κλείνεστε στο καβούκι σας με την πρώτη απογοήτευση. Ψάξτε το.
ΛΕΩΝ
Καλό θα ήταν να προσέξετε την υγεία σας λίγο περισσότερο το διάστημα αυτό με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Αιγόκερω που γίνεται στις 2 Ιουλίου και σας επηρεάζει από τις 27 Ιουνίου μέχρι και τις 7 Ιουλίου. Να το πάρετε απόφαση και να σταματήσετε τις καταχρήσεις και τις ανθυγιεινές συνήθειες που κάνουν κακό τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχική σας υγεία. Ίσως χρειαστεί αυτές τις μέρες να συμπαρασταθείτε και να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη. Μην τους αφήσετε μόνους αν ζητήσουν τη βοήθειά σας. Η Πανσέληνος αυτή θα σας φέρει αυξημένες υποχρεώσεις και δουλειά, πολύ δουλειά, καθώς δεν θα ξέρετε τι να πιάσετε και τι να τελειώσετε πρώτο και τι τελευταίο. Η κούραση ή μια εξάντληση είναι πολύ πιθανό να σας ταλαιπωρήσουν γι’ αυτό προσπαθήστε να μην μπλέξετε σε κουραστικές καταστάσεις και αν δουλεύετε να πάρετε λίγες μέρες άδεια. Να κοιτάξετε πώς θα βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και γενικότερα την υγεία σας, με περισσότερες ώρες ύπνου, καλύτερη διατροφή, συχνότερη άσκηση, περπάτημα και παράλληλα περισσότερη ανάπαυση. Στα ερωτικά είτε το ταίρι σας θα είναι άρρωστο είτε εσείς θα ζήσετε κάποιες άρρωστες καταστάσεις καθώς δεν είστε έτοιμοι να παραδεχτείτε ή να αποφύγετε κάποια πράγματα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο αισθηματικός τομέας, οι σχέσεις καθώς και ο τομέας των παιδιών θα σας απασχολήσουν περισσότερο αυτές τις μέρες με την Πανσέληνο στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω που γίνεται στις 2 Ιουλίου και σας επηρεάζει από τις 27 Ιουνίου μέχρι και τις 7 Ιουλίου. Πολλά πράγματα θα αποδειχθούν πως γίνονται για το καλό σας αφού ακόμα και οι εντάσεις θα βγάλουν αλήθειες στην επιφάνεια, που σας ενδιαφέρουν να γνωρίζετε. Ο ερωτισμός σας έντονος με την Πανσέληνο αυτή και αν το δείξετε αυτό και στο έτερον ήμισυ θα περάσετε καλά αυτές τις μέρες. Προσπαθήστε να μην αυξήσετε την ένταση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ξεφύγει η κατάσταση μέσα από τα χέρια σας. Το διάστημα αυτό είναι καλό για τη δημιουργία οικογένειας, για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα με τα παιδιά, τον ερωτικό σύντροφο και γενικότερα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έτσι ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα άλυτα μεταξύ σας και όλα να καταλήξουν υπέρ σας.
ΖΥΓΟΣ
Εντάσεις και προβλήματα στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας φέρνει η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο του Αιγόκερω που γίνεται στις 2 Ιουλίου και σας επηρεάζει από τις 27 Ιουνίου μέχρι και τις 7 Ιουλίου καθώς φαίνεται πως αρκετοί είναι αυτοί που διαφωνούν με τις απόψεις και τις κινήσεις σας, ενώ πολλά πράγματα παίρνουν εκρηκτική τροπή. Δεν θα είναι εύκολο τώρα να τα έχετε καλά με όλους, όσο κι αν το θέλετε, αφού άνθρωποι είσαστε κι εσείς και κάποιες φορές φτάνετε στα όριά σας. Δύσκολα θα συμβιβαστείτε με αυτά που θέλουν οι άλλοι και οισχέσεις τώρα και θα κάνετε έστω και μια μικρή επανάσταση στο χώρο σας, γεγονός που θα… ξυπνήσει πολλούς αλλά και σας τους ίδιους. Κάντε αλλαγές στο χώρο που ζείτε ακόμα κι αν χρειαστεί να μετακομίσετε αλλού. Σχεδιάστε τα όλα σωστά δίχως να βιάζεστε και βάλτε σε εφαρμογή όλα σας τα σχέδια. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις κατά μέτωπο συγκρούσεις αλλά δώστε να καταλάβουν σε αυτούς που σας καταπιέζουν πως δεν αντέχετε άλλο την άσχημη συμπεριφορά, την παραμέληση ή την αδιαφορία τους. Η κούραση θα σας καταβάλει αυτές τις μέρες εξαιτίας θεμάτων που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, και μπορεί να φτάσετε στα όριά του τον οργανισμό και την ψυχολογία σας, γι’ αυτό προσέξτε
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εσείς είστε από τους τυχερούς της Πανσελήνου αυτής στο ζώδιο του Αιγόκερω που γίνεται στις 2 Ιουλίου και σας επηρεάζει από τις 27 Ιουνίου μέχρι και τις 7 Ιουλίου αφού φαίνεται πως οι κινήσεις που έχετε κάνει, οι γνωριμίες και οι δημόσιες σχέσεις σας θα πιάσουν τόπο. Οι ευκαιρίες έρχονται η μια πίσω από την άλλη και το μόνο δύσκολο θα είναι να επιλέξετε τις καλύτερες ανάμεσα σε τόσες πολλές που θα προκύψουν τώρα. Προσέξτε πολύ τον τρόπο που φέρεστε και που μιλάτε σε πρόσωπα αγαπημένα γιατί μπορεί οι κινήσεις, τα λόγια και οι πράξεις σας να παρερμηνευτούν. Αν είστε και ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τις συμφωνίες και τις μετακινήσεις σας όλα θα πάνε καλά με αυτήν την Πανσέληνο. Δώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας να γνωριστείτε με κάποια άτομα πριν καταλήξετε για το τι ρόλο θα παίξουν τελικά στη ζωή σας. Αποφύγετε τις πολλές μετακινήσεις και τα ταξίδια τώρα γιατί θα αποτελέσουν πηγή κούρασης ή και ταλαιπωρίας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οικονομικά είναι τα ζητήματα που θα ανακινήσει αυτή η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω που γίνεται στις 2 Ιουλίου και σας επηρεάζει από τις 27 Ιουνίου μέχρι και τις 7 Ιουλίου αν και δεν είναι και τόσο αρνητική για σας, ενώ μάλλον κερδισμένοι θα βγείτε. Είναι πολύ πιθανό να πάρετε κάποια χρήματα που σας χρωστούν εδώ και καιρό ή γενικότερα να αυξήσετε τις πάγιες αποδοχές σας. Το δύσκολο θα είναι να κρατήσετε τα χρήματα που θα εισπράξετε τις μέρες αυτές με την Πανσέληνο, καθώς όλο και κάπου θα τα χρωστάτε ήδη να τα δώσετε ή θέλετε κάτι να αγοράσετε. Αποφύγετε τις πολυέξοδες αγορές και ιδιαίτερα εκείνες που δεν σας είναι τώρα απολύτως απαραίτητες γιατί το πιθανότερο είναι να αδειάσουν το πορτοφόλι σας δίχως να το αξίζουν. Αν περισσέψει κάτι, καλύτερα να το αποταμιεύσετε για μια πιο δύσκολη μέρα. Σταθεροποιήστε όλες τις καταστάσεις που μπορούν να αποτελέσουν νέες πηγές εισοδήματος στο παρόν ή και στο κοντινό μέλλον. Αποταμιεύστε χρήματα αφού πρώτα καλύψετε όλες τις υποχρεώσεις που έχετε ήδη δημιουργήσει.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος αυτή στο δικό σας ζώδιο γίνεται στις 2 Ιουλίου και σας επηρεάζει από τις 27 Ιουνίου μέχρι και τις 7 Ιουλίου και πιθανό να σας κάνει κάποιες φορές να χάσετε την ψυχραιμία σας και να μειώσετε την ψυχολογία σας μέσα σε αυτές τις μέρες. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το αποφύγετε και να διατηρήσετε τους χαμηλούς τόνους και την υπομονή που κάνετε τόσο καιρό σε σταθερά επίπεδα, αν δεν θέλετε να χαλάσετε σημαντικές σχέσειςκαι συνεργασίες. Όλα εξαρτώνται τώρα από σας. Από τη δική σας διάθεση και τις δικές σας κινήσεις. Δεν θα έχετε τη δικαιολογία πως φταίνε οι άλλοι ή κάποιες σχέσεις σας για λάθη και παραλήψεις που συνεχίζουν να γίνονται εφόσον τα γνωρίζετε ήδη ή τα προκαλείτε ακόμα κι εσείς οι ίδιοι. Αν νιώθετε μπερδεμένοι καλύτερα να είστε προσεχτικοί σε κάθε σας κίνηση. Κάντε θετικές αλλαγές στη ζωή σας αλλά μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τα πάντα μέσα σε μια μέρα γιατί κάτι τέτοιο είναι σχεδόν αδύνατο. Μερικά θετικά βήματα είναι αρκετά. Ξεκινήστε από την εξωτερική σας εμφάνιση καθώς και αλλαγές στο περιβάλλον σας και συνεχίστε με την εσωτερική ζητώντας και τη βοήθεια ενός ειδικού, ή διαβάζοντας τα κατάλληλα βιβλία ψυχολογίας, αστρολογίας, αυτογνωσίας ή διαλογισμού που θα σας δείξουν το σωστό δρόμο προς την καλύτερη αντιμετώπιση κάποιων καταστάσεων και ιδιαίτερα των δικών σας εσωτερικών αναγκών και συναισθημάτων.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διάθεση και η ψυχολογία σας δεν θα είναι και τόσο καλές υπό την επιρροή της Πανσελήνου αυτής στο ζώδιο του Αιγόκερω που γίνεται στις 2 Ιουλίου και σας επηρεάζει από τις 27 Ιουνίου μέχρι και τις 7 Ιουλίου αφού φαίνεται πως έχετε πολλά πράγματα να σκεφτείτε και θα χρειαστείτε λίγη απομόνωση ή μοναξιά για το λόγο αυτό. Τώρα θα διαπιστώσετε πολλά λάθη στα οποία έχετε κι εσείς μια συμμετοχή και το πιθανότερο είναι να τα βάλετε με τον εαυτό σας για όλα αυτά που έχουν γίνει. Ίσως δεν προλαβαίνετε το διάστημα αυτό να τα διορθώσετε όλα μαζί, αλλά και μόνο η προσπάθεια μερικές φορές αρκεί για να σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα. Η Πανσέληνος αυτή είναι καλή για να τελειώσετε καταστάσεις και σχέσεις που δεν σας ταιριάζουν, να ξεκαθαρίσετε παλαιότερες ιστορίες που αφορούν το παρελθόν και γενικότερα να απομακρυνθείτε από οτιδήποτε δεν είναι καλό για σας, και τώρα μπορείτε να το διακρίνετε. Τελειώστε μια και για πάντα με το παρελθόν για να προχωρήσετε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στο παρόν και στο μέλλον.
ΙΧΘΕΙΣ
Αυτή η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω που γίνεται στις 2 Ιουλίου και σας επηρεάζει από τις 27 Ιουνίου μέχρι και τις 7 Ιουλίου θα σας βοηθήσει μέσα από εντάσεις και αποκαλύψεις, να σκεφτείτε κάποια πράγματα καλύτερα και να ξεκαθαρίσετε μέσα σας αυτά που θέλετε πραγματικά να κάνετε. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας τώρα, και όλο και κάτι ευνοϊκό θα σας συμβεί. Κινηθείτε μέσα σε συγκεκριμένα όρια και κανόνες. Βάλτε περισσότερη οργάνωση στην καθημερινότητά σας για να μπορέσετε να κερδίσετε με το σπαθί σας αυτά που επιθυμείτε. Το διάστημα γύρω από την Πανσέληνο είναι καλό για να κάνετε καινούργια όνειρα, να αφήσετε στην άκρη κάποια παλιά που δεν σας ταιριάζουν πλέον και να αλλάξετε στόχους που δεν χρειάζεται να πραγματοποιήσετε. Συνεχίστε ακάθεκτοι την πραγματοποίηση κάποιων παλαιότερων στόχων οι οποίοι έχουν ήδη αντιμετωπίσει πολλά εμπόδια και δυσκολίες και χρειάζονται τις απαραίτητες βελτιώσεις. Θα βρεθείτε κοντά σε φίλους, σχέσεις και αγαπημένα πρόσωπα τα οποία είναι δίπλα σας και κάποια από αυτά μπορούν να προωθήσουν τα νέα σας σχέδια και θα δείτε την υποστήριξή τους σε κάθε σας βήμα. Τελειώστε φιλίες που δεν σας έχουν σταθεί έτσι όπως εσείς θα θέλατε. Μείνετε μακριά από παλιότερες ή γενικότερα αδιέξοδες ερωτικές σχέσεις που μόνο μπελάδες θα σας φέρουν και δεν έχουν τίποτα πλέον να σας δώσουν θετικό για την ψυχολογία σας.

άστραζώδιαπανσέληνος