Η Μαριέττα Γιαννάκου μιλάει για τον σοβαρό τραυματισμό της

H πρώην Υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου χθες βράδυ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Καρντάσιανς του ANT1 και περιέγραψε με λεπτομέρειες τι της συνέβη και έχασε το πόδι της, τα 13 χειρουργεία στα οποία υποβλήθηκε και πώς αντιμετώπισε την περιπέτεια που είχε:

«Ήταν ένας βαρύς τραυματισμός. Δεν έφταιγα εγώ. Ήταν τα γενέθλια της κόρης μου και πήγα στο σχολείο για να την πάρω. Εκεί μου ζήτησε ο διευθυντής να πάμε απέναντι να δούμε τους καθηγητές, γιατί ήθελαν να με δουν και να τα πούμε. Ανάμεσα στα δύο κτίρια υπήρχε ένας δρόμος τερατώδης, ο οποίος δεν ήταν δρόμος, τον φτιάξανε μετά. Εβρεχε, γλίστρησα και συνάντησε ένα εμπόδιο το πόδι και έγινε ένα φοβερό κάταγμα στην ποδοκνημική».

Στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αν έφταιξε ο διαβήτης για την εξέλιξη που είχε η κ. Γιαννάκου απάντησε: «Δεν αντιμετωπίστηκε σωστά στην αρχή, αφήστε το καλύτερα» και συνέχισε: «Δεν υπήρχε ιατρικό λάθος. Θα σας πω ένα αστείο. Έλεγα πάντα στους συνεργάτες μου ότι αν αρρωστήσω θα με πάτε στο νοσοκομείο και δεν θα πείτε ότι είμαι εγώ. Δεν θα αφήσετε τους συναδέλφους μου γιατρούς να κάνουν συμβούλια επί συμβουλίων γιατί θα με πεθάνουν το συντομότερο. Έτσι έλεγα πάντα στους συνεργάτες μου. Πολλές φορές, ο κόσμος έχει την αίσθηση ότι τα δημόσια πρόσωπα τα φροντίζουν, αλλά πολλές φορές μπορεί να συμβεί και το αντίθετο. Από τον φόβο των γιατρών και τις διχογνωμίες. Δεν μιλώ για την δική μου περίπτωση, γενικά μιλάω».

Η κ. Γιαννάκου αναφέρθηκε και στο σήμερα λέγοντας: «Περπατάω με δυσκολία, αλλά με λίγη άσκηση θα είναι άνετο. Αυτή η ιστορία μου έδειξε ότι υπήρχε πολύς κόσμος που με αγαπούσε».

ατύχημαβίντεοΜαριέττα Γιαννάκου