Ιρίνα Σάικ και Σεπ Μπλάτερ: Μα είναι δυνατόν;

Περιστασιακή σχέση 12 χρόνων φαίνεται ότι διατηρούσε η καλλονή Irina Shayk με τον πρώην ηγέτη της FIFA  Sepp Blatter. 

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα και το πανέμορφο μοντέλο βρίσκεται στο επίκεντρό ενός σκανδάλου μεγατόνων!

Μετά το οικονομικό σκάνδαλο που εξώθησε τον Sepp Blatter σε παραίτηση, ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας της FIFA βλέπει σιγά σιγά να βγαίνουν τα άπλυτα του στην φόρα. 

Η El Mundo Deportivo, σε αφιέρωμα που κάνει στον πρώην ηγέτη της FIFA, αναφέρεται στις γυναίκες της ζωής του και ανάμεσα τους δεσπόζει το όνομα της Irina Shayk. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Blatter -που έχει συνήθειο να συνάπτει σχέσεις με νεαρές κοπέλες εκμεταλλευόμενος την θέση του- γνώρισε την Irina το 2002 και μέχρι το 2014 βρίσκονταν περιστασιακά μαζί της. Κάτι που σημαίνει ότι η Irina ίσως να ήταν άπιστη στον επί χρόνια σύντροφό της Ronaldo. Τι να πούμε; Γούστα είναι αυτά!

Ο Blatter μετά την Irina στράφηκε στην 50χρονη Linda Baras.

Να σημειώσουμε ότι τους δυο τελευταίους μήνες η Irina διατηρεί σχέση και φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένη με τον  Bradley Cooper. Αναρωτιόμαστε για πόσο ακόμα;

Παρόλα αυτά, ο εκπρόσωπος της δήλωσε στο New York Post: «Οι φήμες είναι αναληθείς. Είναι αξιολύπητες προσπάθειες σπίλωσης της κυρίας Σάικ και δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση. Δεν έχουμε καμία πρόθεση για περαιτέρω ενασχόληση με αυτές τις φήμες».

Μένει να αποδειχτεί εάν ένα ροζ σκάνδαλο που δημιουργήθηκε από το πουθενά είναι αλήθεια ή ψέμα…

Ιρίνα ΣάικΣεπ ΜπλάτερΣΚΑΝΔΑΛΟ