Διάσημες που παραδέχτηκαν ότι κεράτωσαν!

Φανταστείτε τι θα γινόταν αν έβγαιναν στην φόρα όλες οι απιστίες του κόσμου.

Σίγουρα ο πλανήτης Γη δεν θα μπορούσε να αντέξει το τεράστιο αυτό πλήγμα…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας joytv.gr υπάρχουν και οι θαρραλέες της υπόθεσης που το παραδέχονται χωρίς φόβο και πάθος.

“Ναι το έκανα ! ” Δείτε τις διάσημες που το έχουν ομολογήσει:

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Παραδέχτηκε η ίδια τον παράνομο δεσμό που είχε με τον James Hewitt ενώ ήταν παντρεμένη με τον Πρίγκηπα Κάρολο.

Madonna: Η γνωστή ιστορία με τον παίχτη τον Yankees, Αlex Rodriguez. Έτσι όπως την βλέπετε στη φωτογραφία, σας φαίνεται αυτή η γυναίκα να έχει απατήσει τον άντρα της;

Kris Jenner: Στο βιβλίο της παραδέχτηκε ότι απάτησε τον Robert Kardashian με κάποιον Ryan. “Όταν είσαι νέα, κάνεις πολλά χαζά πράγματα” είπε.

Whoopi Goldberg: “Nαι, έχω απατήσει τον σύντροφό μου” παραδέχτηκε το 2010, χωρίς να αναφέρει ποιον σύντροφο. “Το έκανα πέντε-έξι φορές”.

Τοri Spelling: Όταν γνώρισε τον σύζυγό της, Dean, απατούσε για χάρη του τον πρώτο σύζυγό της, Charlie Shanian.

Kristen Stewart: Οι τρυφερές της στιγμές με τον σκηνοθέτη της Rupert Sanders έκαναν το γύρο του κόσμου μέσα από παπαρατσικές φωτογραφίες. Με το που δημοσιεύτηκαν, έγραψε μια δημόσια συγγνώμη στον Pattinson.

Meg Ryan: Πίσω στον καιρό που ήταν παντρεμένη με τον Dennis Quaid, είχε παράνομο δεσμό με τον Russel Crowe.

Jennifer Lopez: Λένε πως απατούσε τον δεύτερο σύζυγό της Cris Judd με τον Ben Affleck. Λένε πως απατούσε τον Marc Antony με τον Casper Smart κι ύστερα τον Casper Smart με τον Marc Antony. Λένε πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά…

Κathrine McPhee: Γνωστή από το American Idol. Την έπιασαν να φιλιέται με τον σκηνοθέτη της στη σειρά Smash, Michael Morris, την ώρα που με τον σύζυγό της Nick Cokas υποτίθεται ότι είχαν χωρίσει, με έμφαση στο “υποτίθεται”.

LeAnn Rimes: Παντρεμένη με τον χορευτή Dean Sheremet, είχε μια περιπετειούλα με τον επίσης παντρεμένο συμπρωταγωνιστή της Eddie Cibrian.

celebritiesαπιστία