Κάρα Ντελεβίν: Η βιομηχανία του μόντελινγκ είναι φριχτή

Η Κάρα Ντελεβίν είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα αυτή την στιγμή στον κόσμο. Η απαράμιλλη ομορφιά της, αλλά και η πολυτάραχη ζωή της, απασχολούν πολύ συχνά τα μέσα ενημέρωσης.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε, οι απόψεις της σχετικά με την βιομηχανία του μοντελινγκ εξέπληξαν πολλούς. Οι δηλώσεις της ήταν αφοπλιστικές και δύσκολα θα πίστευε κάνεις ότι ένα 22χρονο μοντέλο θα έκρυβε τόση ειλικρίνεια μέσα του.

Αποκάλυψε ότι η βιομηχανία του μόντελινγκ είναι «φριχτή», ενώ τόνισε ότι η καριέρα της βασίζεται κατά κύριο λόγο στα social media καθώς, αν ζούσε στα 90s, δεν θα είχε καταφέρει τίποτα.

Ακόμα, στην συνέντευξή της στην Wall Street Journal, αποκάλυψε ότι απεχθάνεται την πίεση που υφίστανται τα κορίτσια να παραμείνουν λεπτά και τόνισε ότι κατά το παρελθόν «εξαγριωνόταν» όταν την απειλούσαν ότι θα χάσει τη δουλειά της στην περίπτωση που έπαιρνε κανένα κιλό ή ξενύχταγε διασκεδάζοντας.

«Είναι απαίσιο να ζεις σε ένα κόσμο όπου θα σε πάρει κάποιος τηλέφωνο και θα σου πει “ο τάδε είπε ότι ήσουν σε πάρτι και σε είδε έτσι και πρέπει να χάσεις βάρος”. Με θυμώνει πολύ. Αν δεν θες να με προσλάβεις, μη με προσλάβεις», δήλωσε η Ντελεβίν.

Η Κάρα, που ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ ακολουθώντας το παράδειγμα της μεγαλύτερης αδερφής της Πόπι, ενώ ήταν ακόμα στο σχολείο, τόνισε ότι δεν της ήταν εύκολο να βρίσκεται μπροστά από μία κάμερα. «Ήμουν όπως ένα ζώο στο κλουβί. Δεν ήξερα πού βρίσκονταν οι κάμερες και απλώς μετακινούμουν» είπε, θέλοντας να περιγράψει τον εαυτό της.

Παρά τα όσα δήλωσε, πάντως, η 22χρονη, συνεχίζει την πορεία της προς την κορυφή, ενώ αναλαμβάνει κινηματογραφικές δουλειές και επανασυστήνεται ως σταρ του Χόλιγουντ.

 

Wall Street JournalΚάρα Ντελεβίνσυνέντευξη