Ανάδρομος Ερμής στον ασταθή Δίδυμο από 19/5-12/6

Σύμφωνα με το αξιόπιστο αστρολογικό site anew.grs, στην αστρολογία ο Ερμής, ανάδρομος από την Τρίτη 19/5 (4:49 ώρα Ελλάδος) έως τις 12/6 στο ζώδιο των Διδύμων, φέρνει καθυστερήσεις, αναβολές και δυσκολίες σε όλα τα νεαρά άτομα, τις σπουδές, τις συμφωνίες, τις υπογραφές, τις επαφές και νέες γνωριμίες, τα ταξίδια και γενικότερα στις επικοινωνίες και μετακινήσεις μας, στις νέες σχέσεις και συνεργασίες που βρίσκονται ακόμα στην αρχή. Σύμφωνα με την αστρολογία, ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, των επαφών, των μετακινήσεων, των ταξιδιών, των μηχανημάτων, των μέσων μεταφοράς, των σπουδών, των εγγράφων, γενικότερα των διαπραγματεύσεων, του φλερτ και των διπλωματικών επαφών και φέτος στους Διδύμους Ανάδρομος δείχνει πως δεν θα πρέπει να προχωρήσουμε όλες αυτές οι υποθέσεις που τον αφορούν, αλλιώς θα ταλαιπωρηθούμε πολύ και τίποτα δεν θα προχωράει.

Σε ευρύτερο επίπεδο όπως μας δείχνει η Αστρολογία, όλο το διάστημα αυτό καθώς ο Ερμής κάνει όψη με το μεσοδιάστημα Κρόνου/Ποσειδώνα (κατά το βιβλίο ΣΚΕ του Ρ. Εμπερτιν), θα κυριαρχήσει η ένταση, η εξαπάτηση, το ψέμα, η συγκάλυψη, οι παράλληλες σχέσεις και συμφωνίες, όπου πολλοί θα προσπαθήσουν να παρακάμψουν τη νόμιμη οδό για να πετύχουν, για να διατηρήσουν τη θέση τους και γενικότερα για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Οτιδήποτε ξεκινήσει αυτό το διάστημα δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια, αλλά μπορεί να είναι αρκετό για να καταστρέψει άλλους τομείς της ζωής μας, που σίγουρα υπήρχαν κάποια προβλήματα.

Οτιδήποτε ξεκινήσει αυτό το διάστημα σύμφωνα με την αστρολογία λόγω ανάδρομου Ερμή δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια, αλλά μπορεί να είναι αρκετό για να καταστρέψει άλλους τομείς της ζωής μας, που σίγουρα υπήρχαν κάποια προβλήματα. Πολλά γίνονται πίσω από την πλάτη μας που δεν είμαστε ακόμα σε θέση να αντιληφθούμε και να πράξουμε αναλόγως.

Δυσκολότερα θα περάσουν οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους γενέθλιους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και στο δεκαήμερο αυτό στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα υποστούν τις περισσότερες ταλαιπωρίες από τα μπερδέματα και τις καθυστερήσεις.

Εκείνοι που θα γλιτώσουν τα πολύ δύσκολα και μπορούν ακόμα και να βγουν κερδισμένοι από την περίοδο αυτή είναι οι Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί, Υδροχόοι του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο γενέθλιο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα κερδίσουν ακόμα και χωρίς να το θέλουν από τις δυσκολίες, τα μπερδέματα και τις καθυστερήσεις των άλλων.

Όλο το διάστημα που θα παραμείνει ο Ερμής ανάδρομος δεν είναι και το καλύτερο για οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, νέο ταξίδι, νέα συμφωνία, νέα σχέση, συνεργασία, αγορά ή για σημαντικές αποφάσεις, αλλά περισσότερο για ξεκαθαρίσματα, αφού τα λάθη και οι παραλήψεις θα είναι πολλά. Είναι ένα καλό διάστημα, για γιόγκα και διαλογισμό, για περισυλλογή, για να τα βρούμε με τον εαυτό μας μέσα από σκληρή αυτοκριτική και δουλειά στην ψυχολογία μας, ίσως και με τη βοήθεια ενός ειδικού, για να βάλουμε μέσα μας σε τάξη κάποιες σκέψεις ή και συναισθήματα, για να κάνουμε έναν απολογισμό και να δούμε τι συμβαίνει με το παρελθόν μας.

ΚΡΙΟΣ
Πολλές καθυστερήσεις, μπερδέματα και αναβολές θα έχετε σε συναντήσεις, σχέδια, συμφωνίες, συζητήσεις, γράψιμο, διάβασμα και γενικότερα μαθήματα, όλο το διάστημα αυτό. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων το διάστημα από τις 19 Μαΐου έως και τις 12 Ιουνίου δεν είναι και τόσο αρνητικός για σας, γι’ αυτό,αν δεν πιέζετε τις καταστάσεις μπορεί και να αποφύγετε τις κακοτοπιές. Μην επιμείνετε σε πράγματα που βλέπετε πως τώρα δεν μπορούν να γίνουν, ίσως για ανεξήγητους λόγους. Αποφύγετε νέες συμφωνίες, συμβόλαια, σχέσεις, μαθήματα, σεμινάρια, μετακινήσεις και ταξίδια γιατί είναι πολύ πιθανό να πάνε στραβά και να μειώσουν αισθητά την ψυχολογία σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Όλες τις σταθερές αξίες
που έχετε στη ζωή σας προσβάλει ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων το διάστημα από τις 19 Μαΐου έως και τις 12 Ιουνίου, ενώ θα πρέπει να προσέχετε πολύ σε διαπραγματεύσεις οικονομικές και συναισθηματικές. Πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε γενικότερα κάποια προβλήματα σε οικονομικά ζητήματα λόγω καθυστερήσεων ή να προσπαθήσουν να σας μπερδέψουν και να σας παραπλανήσουν, ενώ δεν θα μπορέσετε να τα βάλετε σε μια τάξη. Μη σχεδιάζετε καινούργια πράγματα τώρα, γιατί δεν θα σας πάνε καθόλου καλά στιςσχέσεις σας, στην ψυχολογία σας και σε οικονομικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στο δικό σας ζώδιο ο ανάδρομος Ερμής
το διάστημα από τις 19 Μαΐου έως και τις 12 Ιουνίου θα σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο περιβάλλον σας και με τα πολύ δικά σας άτομα. Πολλές καθυστερήσεις σε όλα σας τα σχέδια, και πολλά μπερδέματα σε όλες σας τις σχέσεις. Τα νέα ξεκινήματα που θέλετε να κάνετε εδώ και καιρό, αργούν πολύ, και αυτό μπορεί να σας κάνει λίγο νευρικούς και να ρίξει την ψυχολογία σας. Αποφύγετε οπωσδήποτε τα νέα ξεκινήματα από παρορμητισμό ή βιασύνη γιατί τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας δεν πρόκειται να πιάσουν τόπο και θα σας ταλαιπωρήσουν πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί
με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων το διάστημα από τις 19 Μαΐου έως και τις 12 Ιουνίου, καθώς οι σκέψεις και οι αποφάσεις σας θα είναι πολύ εύκολο να επηρεαστούν από τα λάθος πρόσωπα και να σας οδηγήσουν εσκεμμένα σε λανθασμένες κατευθύνσεις. Μυστικές συμφωνίες, συζητήσεις, σχέδια και συνωμοσίες γίνονται πίσω από την πλάτη σας, προσπαθώντας να σας υποσκάψουν και να σας πάρουν πολλά από αυτά που έχετε ή από αυτά που δικαιούστε να αποκτήσετε. Μυστικές ή παράνομες σχέσεις ή συνεργασίες μπορεί τώρα αν τις κάνετε εσείς, να σας ωφελήσουν ιδιαίτερα αλλά δεν θα κρατήσουν για πολύ.

ΛΕΩΝ
Μια αλλαγή σε στόχους που έχετε ήδη βάλει, θα διαπιστώσετε πως είναι απολύτως αναγκαία τώρα με τονανάδρομο Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων το διάστημα από τις 19 Μαΐου έως και τις 12 Ιουνίου, προκειμένου να έχουν ελπίδες για να πετύχουν. Ίσως να βρίσκεστε σε λάθος κατεύθυνση στους σημαντικότερους τομείς της ζωής σας, και ο ανάδρομος Ερμής θα προσπαθήσει να σας το επισημάνει και να σας το τονίσει, μήπως και το δείτε και προλάβετε να αλλάξετε πορεία. Φίλοι και σχέσεις του παρελθόντος θα ζητήσουν και πάλι να ξαναμπούν στη ζωή σας και είναι στο χέρι σας, αν θα τους αφήσετε ή όχι, αφού δείτε πρώτα αν αξίζει ή όχι τον κόπο και αν θα βελτιώσουν ή όχι την ψυχολογία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να επιστρατεύσετε όλες σας τις αντοχές, προκειμένου να ξεπεράσετε ανώδυνα
το διάστημα από τις 19 Μαΐου έως και τις 12 Ιουνίου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων όλες τις καθυστερήσεις και τα μπερδέματα που θα σας φέρει. Μπορεί να έχετε σχεδιάσει πολύ καλά το επόμενό σας βήμα κυρίως σε θέματα επαγγελματικά, αλλά τώρα δεν είναι η ώρα για να τα βάλετε σε εφαρμογή, γιατί σίγουρα θα σας δημιουργήσουν προβλήματα αντί να σας λύσουν. Αναβάλετε όλες τις κινήσεις σας για να σταθεροποιήσετε πράγματα, ακόμα και στις σημαντικότερες σχέσεις σας, για να μην πέσουν στο κενό

ΖΥΓΟΣ
Μη διασκορπίζετε την ενέργειά σας σε πολλές δραστηριότητες και χάσετε την ουσία των πραγμάτων με τονανάδρομο Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων το διάστημα από τις 19 Μαΐου έως και τις 12 Ιουνίου. Παραμείνετε πιστοί στις αποφάσεις σας και μην αφήσετε τίποτα αυτήν την περίοδο να σας μπερδέψει και να τις κλονίσει γιατί θα μειώσει την ψυχολογια σας. Μακρινά ταξίδια, συμφωνίες, υπογραφές και ξεκαθαρίσματα με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, δεν είναι και ότι καλύτερο για σας αυτό το διάστημα, γι’ αυτό καλύτερα να τα αποφύγετε. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τη γνώμη των άλλων, γιατί ίσως να κάνετε τα πράγματα χειρότερα απ’ ότι ήδη είναι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα σας αγχώσει ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων το διάστημα από τις 19 Μαΐου έως και τις 12 Ιουνίου για ζητήματα οικονομικά, και κυρίως για οφειλές σας προς τρίτους τις οποίες είτε δεν έχετε τακτοποιήσει, είτε σας είναι πολύ δύσκολο να το κάνετε. Στον ερωτικό τομέα υπάρχει έντονη ανησυχία, γιατί φοβάστε πως θα χάσετε από κοντά σας πρόσωπα για τα οποία υπάρχουν ακόμα έντονα συναισθήματα. Αποφύγετε τις ζήλιες και τις κτητικότητες, και δείξτε με πράξεις τα συναισθήματά σας, δίχως να δίνετε μπερδεμένα μηνύματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τον ευαίσθητο τομέα των σταθερών σας σχέσεων και συνεργασιών «χτυπάει» αλύπητα ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων το διάστημα από τις 19 Μαΐου έως και τις 12 Ιουνίου φέρνοντας πολλά προβλήματα τα οποία δεν έχετε καθόλου ανάγκη. Όλες οι διαφωνίες σας με τους άλλους, θα βγουν τώρα στην επιφάνεια και θα σκαλίσετε κι εσείς παλαιότερες πληγές, αφού τώρα θα θελήσετε να τα ξεκαθαρίσετε όλα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε το παρελθόν σας πίσω, να το ξεχάσετε, για να μην πληγώσετε την ψυχολογια σας ακόμα περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εκεί που πάτε να βάλετε σε μια τάξη τη ζωή σας ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων
το διάστημααπό τις 19 Μαΐου έως και τις 12 Ιουνίου θα προσπαθήσει να την αναιρέσει και να δημιουργήσει πολλά προβλήματα κυρίως σε θέματα οργάνωσης, εργασίας και υγείας. Οι καθυστερήσεις, τα μπερδέματα και οι αναβολές που θα προκύψουν θα σας δημιουργήσουν ένα έξτρα άγχος και έναν έντονο εκνευρισμό που θα σας είναι πολύ δύσκολο να αποβάλετε. Προσπαθήστε όλο αυτό να μην το περάσετε στις σχέσεις σας, αλλά και στην ψυχολογια σας και να μη δίνετε βάση σε λεπτομέρειες, γιατί θα το μετανιώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στις ερωτικές σας σχέσεις θα φέρει τα περισσότερα μπερδέματα ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων το διάστημα από τις 19 Μαΐου έως και τις 12 Ιουνίου, αφού κι εσείς δεν είστε απολύτως ξεκάθαροι με το τι είναι αυτό που θέλετε ακριβώς. Το διάστημα αυτό όμως, δεν θα μπορείτε και να θέλετε να γίνετε ξεκάθαροι, καθώς όλες σας οι προσπάθειες θα πέφτουν στο κενό, και θα υπάρχει μια γενικότερη ασυνεννοησία με τις σχέσεις, τους συνεργάτες σας, και όχι μόνο. Νέες σχέσεις θα έχουν πολύ σύντομη διάρκεια, ενώ παλαιότερες θα έρθουν στο προσκήνιο και θα σας διεκδικήσουν και πάλι από την αρχή.

ΙΧΘΕΙΣ
Έναν έντονο εκνευρισμό θα σας δημιουργήσει ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων το διάστημα από τις 19 Μαΐου έως και τις 12 Ιουνίου όσον αφορά ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, και τα οποία καθυστερούν πολύ να έρθουν στα μέτρα σας. Τις μέρες αυτές θα πρέπει να κάνετε υπομονή, όσο δύσκολο κι αν είναι κάτι τέτοιο για σας. Να αποφύγετε τις αγοραπωλησίες ακινήτων, μια αλλαγή κατοικίας, μια νέα συγκατοίκηση, τη δημιουργία οικογένειας, και τη δημιουργία μιας νέας συναισθηματικής σχέσης, αν δεν θέλετε να ταλαιπωρηθείτε εκ νέου. Αλλάξτε κάποια πράγματα μέσα και μείνετε περισσότερες ώρες στο σπίτι, για να βάλετε σε μια τάξη τα συναισθήματα και την ψυχολογια σας.

ανάδρομος ερμήςάστραζώδια