Νέα Σελήνη στο σταθερό Ταύρο στις 18/5

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα anew.gr στην αστρολογία η Νέα Σελήνη στον Ταύρο την Δευτέρα 18/5, στις 7:13 ώρα Ελλάδος, είναι υπέροχη για νέα σταθερά ξεκινήματα προκειμένου να αυξήσουμε τα οικονομικά, να σταθεροποιήσουμε σχέσεις, συνεργασίες και γενικότερα καταστάσεις που αξίζουν να παραμείνουν στη ζωή μας, με προσοχή καθώς μια μέρα μετά αρχίζει και ο ανάδρομος Ερμής. Η αστρολογία μας δείχνει πως είναι μια Νέα Σελήνη όπου θα μας γεμίσει με δύναμη και κουράγιο αλλά θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί σε νέα ξεκινήματα που έχουν ως στόχο το οικονομικό κέρδος.

Η Νέα αυτή Σελήνη σε όψη με το μεσοδιάστημα Δία/Ποσειδώνα  (κατά Έμπερτιν) δείχνει πως τώρα τελειώνει ένας κύκλος παραπλανήσεων και απογοητεύσεων προκειμένου να προχωρήσουμε παρακάτω και να δημιουργήσουμε πιο σταθερές και μόνιμες καταστάσεις που θα μας ικανοποιούν περισσότερο.

Το διάστημα από 18/5 έως 2/6 η Νέα Σελήνη θα μας κάνει πολύ πιο δυναμικούς αλλά βαθιά μέσα μας θα έχουμε μια απογοήτευση για θέματα σε συναισθηματικά, οικονομικά και επενδύσεις κυρίως μέσω σχέσεων και συνεργασιών, γι’ αυτό καλύτερα να αποφεύγει κανείς τις νέες και ιδιαίτερα ριψοκίνδυνες. Οι πληροφορίες που θα παίρνουμε θα είναι ελλιπείς ή εσκεμμένα λανθασμένες, οπότε καλό θα ήταν να τις ελέγχουμε προσωπικά και εξονυχιστικά πριν τις ακολουθήσουμε, ιδιαίτερα αν αφορούν σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά ζητήματα.

Εκείνοι που ευνοούνται ιδιαίτερα από όλα τα νέα ξεκινήματα με τη Νέα αυτή Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.

Εκείνοι όπου κινδυνεύουν να μπερδευτούν και γενικότερα να χάσουν από πρόσωπα κοντινά τους σε τομείς που τους ενδιαφέρουν ιδιαίτερα θα είναι οι Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.

Γενικότερα σε αυτή τη Νέα Σελήνη μπορούν να γίνουν σημαντικά πράγματα αρκεί να μην είμαστε υπερβολικά απαιτητικοί ή παράλογοι στις απαιτήσεις μας. Μόνο με σκληρή και τίμια δουλειά, υπομονή και επιμονή μπορεί κάποιος να βγει κερδισμένος, γιατί πραγματικά θα το αξίζει, αλλιώς, σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα είναι δύσκολα και θα γυρίσουν εναντίον του.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη αυτή στο ζώδιο του Ταύρου στις 18 Μαΐου όπου σας επηρεάζει έως και τις 2 Ιουνίου θα προσπαθήσει να σας ξεκολλήσει από το βόλεμα με αυτά που ήδη έχετε πετύχει, γεμίζοντας σας με καινούργιες ανησυχίες. Οικονομικά ζητήματα που θα προκύψουν θα πρέπει να τα χειριστείτε με λεπτότητα και δίχως πολλές απαιτήσεις για να πετύχετε κάτι καλό. Στον ερωτικό τομέα τολμήστε να διεκδικήσετε τον άνθρωπο που σας ελκύει και σας κάνει να νιώθετε έντονα, αλλά φροντίστε να μείνετε μακριά από ζήλιες και κτητικότητες που μπορεί να χαλάσουν την όμορφη σχέση σας. Όσοι από σας ζείτε έναν αδιέξοδο έρωτα το διάστημα αυτό πολύ πιθανό να έχετε πολλά προβλήματα και να μην είστε για τίποτα σίγουροι. Βέβαια μπορείτε να τον απολαύσετε ιδιαίτερα παρά τα βάσανα που θα σας φέρει, αλλιώς αν δεν τον απολαμβάνετε, καλύτερα να απομακρυνθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ 

Στο δικό σας ζώδιο η Νέα Σελήνη σας ωθεί στις 18 Μαΐου όπου σας επηρεάζει έως και τις 2 Ιουνίου να κάνετε καινούργια πράγματα αλλάζοντας τη μορφή της καθημερινότητάς σας όσο περισσότερο και όσο καλύτερα μπορείτε. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να απαγκιστρωθείτε από σχέσεις και συνήθειες που δεν ταιριάζουν με τα νέα δεδομένα της ζωής σας για να νιώσετε πιο ελεύθεροι και να κάνετε χώρο για να μπουν καινούργια πράγματα πιο όμορφα και πιο δημιουργικά. Οι ριζικές αλλαγές που καλείστε να κάνετε τώρα μπορεί να είναι λίγο επίπονες, αλλά καλό θα είναι να τελειώσει ένα δυσάρεστο κεφάλαιο της ζωής σας για να ανοίξετε πολλά καινούργια, ιδιαίτερα ευχάριστα κεφάλαια. Μη διστάσετε ούτε στιγμή ακόμα κι αν χρειαστεί να «πάρετε κεφάλια». Κάντε το.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πολύ πιθανό αυτή η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου στις 18 Μαΐου όπου σας επηρεάζει έως και τις 2 Ιουνίου να σας προκαλέσει για έντονη ανησυχία και ένα νέο είδος απομόνωσης που σίγουρα θα είναι δική σας επιλογή έμμεσα ή άμεσα. Μπορεί να είναι εξαιτίας της συμπεριφοράς κάποιων ατόμων απέναντί σας, καθώς βλέποντάς τους σας πιάνει ένα είδος κατάθλιψης, ή μπορεί να είναι και η σκληρή αυτοκριτική που θέλετε να κάνετε στον εαυτό σας τις μέρες αυτές. Το σίγουρο είναι πως θα προτιμήσετε την απομόνωση, θα αποτραβηχτείτε όσο μπορείτε από τα φώτα και από τον πολύ κόσμο και δεν θα έχετε διάθεση για πολλές κοινωνικότητες, ενώ καλύτερα να προτιμάτε λίγες παρέες και καλές. Θα είστε περισσότερο λάτρεις της ποιότητας παρά της ποσότητας στις επαφές, τις συναντήσεις, τις φιλίες, ακόμα και στις σχέσεις σας. Ξεκινήστε ένα νέο κύκλο αυτογνωσίας που θα σας βοηθήσει στην ψυχολογία αλλά και να μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί οι φιλοδοξίες σας να είναι ιδιαίτερα αυξημένες τις μέρες αυτές με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου στις 18 Μαΐου όπου σας επηρεάζει έως και τις 2 Ιουνίου και να φαίνεστε στους άλλους λίγο υπερβολικοί, όμως το κυριότερο είναι πως θα νιώθετε πιο δυνατοί και αποφασισμένοι από ποτέ προκειμένου να τις πετύχετε. Θα κουραστείτε πολύ για να κάνετε πράξη μερικά από τα πιο σημαντικά σχέδιά σας, τόσο στον ερωτικό, στον οικογενειακό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Προχωρήστε πολλά βήματα παρακάτω. Ανεξαρτητοποιηθείτε ακόμα περισσότερο από τους άλλους, και δοκιμαστείτε σε δύσκολα μονοπάτια, σχέσεις και συνεργασίες που μπορούν να σας ανεβάσουν πολύ ψηλά.Τολμήστε δίχως να σκέφτεστε τις συνέπειες αφού ακόμα και αυτές είναι μέσα στο πρόγραμμα. Τελειώστε σχέσεις ερωτικές, επαγγελματικές, ακόμα και φιλικές που σας κρατάνε πίσω αντί να σας βοηθούν να πάτε μπροστά.

ΛΕΩΝ 

Οι επιτυχίες συνεχίζονται για σας με αυτήν εδώ τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου στις 18 Μαΐου όπου σας επηρεάζει έως και τις 2 Ιουνίου όπου θα δείτε πολλούς από τους στόχους σας έμμεσους ή άμεσους να επιτυγχάνονται. Το διάστημα αυτό θα γίνουν κάποιες αλλαγές σε θέματα επαγγελματικά, σπιτιού ή οικογενειακά, αλλά θα είστε γεμάτοι καινούργια σχέδια, ιδιαίτερα δυναμικοί και δημιουργικοί. Βάλτε από την αρχή καινούργιους στόχους άμεσα εφαρμόσιμους. Βέβαια ίσως χρειαστεί να αφήσετε πίσω όλους εκείνους που δεν ταιριάζουν με τις νέες συνθήκες της ζωής σας, και αυτό μπορεί να σας στεναχωρήσει λίγο. Όπως και να’ χει προσέξτε τις παραπλανήσεις από τους άλλους γιατί υπάρχει και αυτός ο κίνδυνος. Κοιτάξτε μπροστά, γίνεται πιο πρακτικοί και μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να ανακόψει την πορεία και τη φόρα που έχετε πάρει. Κάντε αλλαγές στο περιβάλλον σας για να είστε πιο ήρεμοι, πιο αισιόδοξοι και πιο ανεβασμένοι σε ψυχολογία ώστε να κυνηγήσετε με μεγαλύτερο πάθος τα όνειρά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να φέρει στις 18 Μαΐου όπου σας επηρεάζει έως και τις 2 Ιουνίου πολλές εντάσεις και μια όχι και τόσο ευχάριστη διάθεση όσον αφορά όλες τις επαφές, τις συζητήσεις, τις συναντήσεις, και γενικότερα τα μηνύματα που παίρνετε από τους άλλους. Τουλάχιστον θα δείτε ποιοι είναι πραγματικά μαζί σας και ποιοι όχι. Αλλάξτε τον τρόπο που φέρεστε σε ανθρώπους και σχεσεις που δεν σας φέρονται και τόσο καλά και γίνεται πιο θετικοί με εκείνους που σας δίνουν πολλά και δεν ζητούν σχεδόν τίποτα από εσάς. Αν χρειαστεί, διακόψτε κάθε επικοινωνία με άτομα που είναι ιδιαίτερα αρνητικά απέναντί σας και επανασυνδεθείτε με όλα εκείνα που είναι ιδιαίτερα δοτικά μαζί σας, δίχως να μπορείτε να πείτε το ίδιο και για σας, απέναντί τους. Ταξίδια, μετακινήσεις και συζητήσεις με άτομα που εκτιμάτε ιδιαίτερα τη γνώμη τους θα σας βοηθήσουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να κάνετε θετικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ 

Πολεμικό κλίμα φέρνει η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου στις 18 Μαΐου όπου σας επηρεάζει έως και τις 2 Ιουνίου για σας, κυρίως για θέματα οικονομικά και έξοδα που δεν σας αφήνουν οι άλλοι να μειώσετε με τίποτα. Θα διαπιστώσετε τις μέρες αυτές υπό την επιρροή της Νέας Σελήνης πως έχετε ήδη χάσει αρκετά χρήματα στην προσπάθειά σας να πιαστείτε από κάπου, και δεν ρισκάρατε όταν έπρεπε, εκεί που έπρεπε. Τώρα σας δίνεται μια νέα ευκαιρία να αφήσετε πίσω το δυσάρεστο παρελθόν και να παλέψετε πάλι από την αρχή ρισκάροντας αυτή τη φορά υπό νέες πιο θετικές βάσεις. Στον ερωτικό τομέα σας τραβούν σαν μαγνήτης οι έντονες καταστάσεις και γενικότερα άνθρωποι που είναι ιδιαίτερα δυναμικοί και έχουν απόλυτη εξουσία επάνω σας. Απολαύστε μια σχέση γεμάτη πάθος αλλά φροντίστε να μην την πληρώσετε πολύ ακριβά… σε όλα τα επίπεδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Νέα ξεκινήματα στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών σας ωθεί να κάνετε η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου στις 18 Μαΐου όπου σας επηρεάζει έως και τις 2 Ιουνίου καθώς φαίνεται πως θα τις έχετε ιδιαίτερα μεγάλη ανάγκη, αλλά χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Φροντίστε τουλάχιστον να είναι επάνω σε σταθερές βάσεις για να έχουν μια ελπίδα να πετύχουν. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να απαγκιστρωθείτε από συνήθειες και σχέσεις που είναι κολλημένες επάνω σας ή μένετε κοντά τους από συνήθεια ή από υποχρέωση. Αλλιώς τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για σας στο παρόν αλλά και στο μέλλον, καθώς θα αυξάνονται οι απαιτήσεις τους από σας. Μοιραίες σχέσεις θα προσπαθήσουν να μπουν στη ζωή σας και να σας δώσουν έντονες ερωτικές στιγμές αφού είναι πολύ δύσκολο να τους αντισταθείτε, εφόσον δεν μπορείτε ακόμα να κόψετε τις γέφυρες με το παρελθόν. Προσοχή σε παραπλανήσεις από τη δική σας ή από τη μεριά των άλλων που θα σας στοιχίσουν σίγουρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου στις 18 Μαΐου όπου σας επηρεάζει έως και τις 2 Ιουνίου θα σας γεμίσει για ακόμη μια φορά με νέες ευθύνες και δουλειές που θα είναι πολύ σχεδόν αδύνατο να αρνηθείτε ή να παρακάμψετε. Παρόλο που το διάστημα αυτό θα έπρεπε ήδη να απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας θα είναι πολύ δύσκολο να το νιώσετε και να τις απολαύσετε. Και αυτό γιατί είναι τόσες πολλές οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει που δεν θα προλάβετε ούτε να ανασάνετε, πόσο μάλλον να χαρείτε, να διασκεδάσετε και να ξεκουραστείτε. Το διάστημα αυτό είναι καλό για να ξεκινήσετε δίαιτα, να κάνετε μια πιο σωστή και υγιεινή διατροφή και να φροντίσετε περισσότερο τη σωματική σας υγεία και την εξωτερική σας εμφάνιση για να σας προσέχουν περισσότερο και οι άλλοι. Όλα αυτά όμως δεν πρόκειται να γίνουν αν δεν φροντίσετε να οργανωθείτε σωστά για να βρείτε τον απαραίτητο χρόνο να τα κάνετε

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γεμάτους αυτοπεποίθηση σας βρίσκει αυτή η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου η οποία έρχεται να σας τονώσει ακόμα περισσότερο το ηθικό. Είναι όμως πολύ πιθανό να κάνετε και κάποια λάθη με τη Νέα αυτή Σελήνη στις 18 Μαΐου όπου σας επηρεάζει έως και τις 2 Ιουνίου κυρίως σε έξοδα. Βγείτε αυτές τις μέρες να ψωνίσετε ότι πιο απαραίτητο σας χρειάζεται άμεσα, αλλά προσέξτε να μην το παρακάνετε. Ο έρωτας θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας με τη Νέα αυτή Σελήνη γι’ αυτό φροντίστε να βγαίνετε πιο συχνά και να περνάτε όμορφα σε μέρη που έχετε ή δεν έχετε επισκεφτεί ξανά. Η κοινωνικότητά σας βρίσκεται στα ύψη αλλά καλό θα ήταν να κάνετε μια επιλογή στις παρέες σας και να σταματήσετε τα πολλά-πολλά με ανθρώπους που δεν έχουν και πολλά να σας δώσουν, αλλά παίρνουν πολλά από σας. Στα αισθηματικά μπορεί να παραπλανηθείτε ή να εξιδανικεύσετε ένα άτομο που δεν αξίζει, γι’ αυτό φανείτε προσεχτικοί. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσο κι αν προσπαθήσετε να ξεχάσετε τα προβλήματα που υπάρχουν στο σπίτι και την οικογένειά σας θα είναι δύσκολο αυτές τις μέρες με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 18 Μαΐου όπου σας επηρεάζει έως και τις 2 Ιουνίου να το κάνετε. Το σίγουρο είναι πως αυτή η Νέα Σελήνη θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για να αφήσετε πίσω όλα τα δυσάρεστα αλλά δεν θα είναι και τόσο εύκολο να τις αντιληφθείτε και να τις εκμεταλλευτείτε ανάλογα. Χρειάζεται δύναμη και κουράγιο για να αντέξετε τον αποχωρισμό ή τις δύσκολες αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε για κοντινούς σας ανθρώπους και σχέσεις. Μη διστάσετε όμως ούτε στιγμή να απαγκιστρωθείτε από πρόσωπα και συνήθειες που δεν σας κάνουν καλό, γιατί αυτό είναι τώρα το καλύτερο για σας ώστε να ηρεμήσετε και να μπορέσετε να κάνετε μια καινούργια αρχή. Το σίγουρο είναι πως ήρθε η ώρα για δύσκολες αλλά οριστικές αποφάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Πολλά σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σας πιθανό να προκαλέσει αυτή η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου στις 18 Μαΐου όπου σας επηρεάζει έως και τις 2 Ιουνίου και θα βλέπετε τον εαυτό σας να σκέφτεται όλες τις εκδοχές στους περισσότερους τομείς της ζωής σας αλλά θα ανεβάσει τελικά την ψυχολογία σας. Βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι τώρα και πιθανό να αγχώνεστε λίγο παραπάνω για το ποιο δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσετε ή για το αν έχετε πάρει μέχρι τώρα το σωστό δρόμο. Η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει πολύ να βρείτε το κουράγιο και να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που είναι αρνητικοί απέναντί σας εδώ και πολύ καιρό, έχουν κρυφά κίνητρα εναντίον σας, και να επενδύσετε σε εκείνους που σας έχουν δείξει πολύ καλά δείγματα μέχρι τώρα. Όλες οι συζητήσεις, οι νέες συμφωνίες και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνετε θα πιάσουν τόπο και θα σας φέρουν μεγάλη χαρά και πολλές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα τώρα ή και αργότερα. Βάλτε σωστές προτεραιότητες δίχως να χαθείτε με το πλήθος όλων αυτών που έχετε να τακτοποιήσετε τώρα. Κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση με σύμβουλο τη διαίσθησή σας και να είστε σίγουροι πως δεν θα βγείτε χαμένοι. Συζητήσεις, νέες ιδέες, αποκαλύψεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, μετακινήσεις και ταξίδια θα σας δώσουν πολλά τώρα.

ζώδιακριόςνέα σελήνη