Τραγικό! Και δεύτερο παιδάκι "παραδίνεται" στον φωτογραφικό φακό στη Συρία

Μετά τη δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα της φωτογραφίας του κοριτσιού από τη Συρία που μπερδεύει την φωτογραφική μηχανή με όπλο και σηκώνει τα χέρια ψηλά, στο φως έρχεται και δεύτερη φωτογραφία με παιδάκι που αντιδρά με αντίστοιχο τρόπο.

Και αυτή τη φορά, πρόκειται για ένα κοριτσάκι από την Συρία που μαζί με μέλη της οικογένειάς του βρισκόταν τον περασμένο Νοέμβριο σε καταυλισμό προσφύγων στην περιοχή Αζράκ της Ιορδανίας, όπως αναφέρεται στην Ημερησία.

Η εφημερίδα αναμεταδίδει δηλώσεις του εκπροσώπου του Γερμανικού Ερυθρού Σταυρού, Ρενέ Σούλτχοφ, στην Daily Mail, ο οποίος και φωτογράφησε την μικρή. Ανέφερε ότι δεν αντιλήφθηκε τον φόβο της παρά μόνο όταν είδε πιο προσεκτικά την λήψη που είχε τραβήξει.

«Δάκρυα γέμισαν τα μάτια μου όταν την είδα έτσι στον υπολογιστή μου. Σοκαρίστηκα από την αντίδρασή της, από τον φόβο και από τα δάκρυά της. Πρόκειται για μία τραγωδία για τη νέα γενιά», δήλωσε συγκλονισμένος ο Σούλτχοφ.

Η τραγική λεπτομέρεια αυτής της νέας συγκλονιστικής φωτογραφίας που βλέπει το φως της δημοσιότητας είναι ότι φημολογείται ότι η μικρή Χουντέα έχει δυστυχώς σκοτωθεί…

κορίτσιΣυρίαφωτογραφία