5χρονο κοριτσάκι μοιράζει συμβουλές ομορφιάς

Eνα 5χρονο κορίτσι που δίνει συμβουλές ομορφιάς μέσα από βίντεο στο Youtube έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις του κόσμου.

Η Danna Gomez από την Κολομβία στέκεται απέναντι από την κάμερα και μοιράζεται με άνεση μυστικά για σωστό ντύσιμο και μακιγιάζ.

«Της αρέσει να την κοιτούν και να είναι μπροστά από την κάμερα. Αφού διασκεδάζει και το κάνει με δική της πρωτοβουλία, πού είναι το πρόβλημα; Τα παιδιά πάντα παίζουν ρόλους των μεγάλων: παίζουν τον γιατρό, τη νοσοκόμα, τη μαμά, τον πυροσβέστη, τον cowboy κλπ. Πού είναι λοιπόν το κακό να θέλει να μιμηθεί τους μεγάλους;», έγραψε η αδερφή της στο facebook, επισημαίνοντας ότι υπάρχει η σύμφωνη γνώμη των γονιών της.

Παιδοψυχίατρος επεσήμανε στην Daily Mail ότι το παιδάκι δεν δύναται να έχει συναίσθηση ότι εκτίθεται μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων ανθρώπων. «Είναι καθήκον των γονιών να ελέγξουν την εικόνα του παιδιού και την επικοινωνία που μπορεί να έχει με εκατομμύρια αγνώστους. Εδώ, αυτή η μικρή εκτίθεται στο βλέμμα των άλλων αλλά δεν μπορεί να ελέγξει ποιοί είναι αυτοί οι άλλοι», είπε συγκεκριμένα και προειδοποίησε: «Αν οι γονείς επιθυμούν τα παιδιά τους να γίνουν ισορροπημένοι ενήλικες, πρέπει όλα αυτά να παραμείνουν στη σφαίρα του παιχνιδιού».

 

 

5χρονηDanna Gomezαντιδράσειςβίντεοσυμβουλές ομορφιάς