P. Diddy: Δεν έχουν τέλος οι κατηγορίες για κακοποίηση

Ο Sean «Diddy» Combs που βρίσκεται στη φυλακή με ένα μακρύ κατηγορητήριο σεξουαλικής εκμετάλλευσης και εκβιασμών, ήρθε αντιμέτωπος με 6 νέες αγωγές σεξουαλικής κακοποίησης τη Δευτέρα.

Μία από αυτές είναι από ανήλικο.

Όπως αναφέρει το BBC, οι αγωγές κατατέθηκαν ένα μήνα αφότου ο Sean Combs κατηγορήθηκε ποινικά για αυτό που οι εισαγγελείς περιγράφουν ως «ένα μακροχρόνιο σύστημα εμπορίας σεξουαλικών αγαθών και εκβιασμού».

Τουλάχιστον έξι αγωγές κατατέθηκαν εναντίον του σε ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης.

Όλα κατατέθηκαν ανώνυμα – δύο από γυναίκες και τέσσερις από άνδρες. Ένας από αυτούς κατηγορεί τον Puff Daddy για σεξουαλική κακοποίηση σε πάρτι του το 1998, όταν το θύμα ήταν μόλις 16 ετών. Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι η επίθεση συνέβη κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας σχετικά με το πώς να μπει στη μουσική βιομηχανία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Diddy του είπε να γδυθεί.

Η μήνυση περιλαμβάνει μια φωτογραφία των δύο μαζί στο πάρτι με το πρόσωπο του εφήμου θολωμένο.

Μια άλλη αγωγή που κατατέθηκε τη Δευτέρα περιλαμβάνει την καταγγελία μίας γυναίκας που ισχυρίζεται ότι ο κ. Combs τη βίασε σε δωμάτιο ξενοδοχείου το 2004, όταν ήταν 19 χρονών, φοιτήτρια.

Σύμφωνα με τη μήνυση, γνώρισε τον μεγιστάνα της μουσικής σε μια φωτογράφηση, όπου προσκάλεσε την ίδια και τη φίλη της να παρευρεθούν σε ένα ιδιωτικό πάρτι στο ξενοδοχείο του. Μόλις έφτασαν, όπως αναφέρει η μήνυση, ο Combs «την χάιδευε, την παρενοχλούσε και τελικά τη βίασε» παρά το γεγονός ότι του ζήτησε επανειλημμένα να σταματήσει.

Με πληροφορίες από Variety, BBC

P. DIDDYβιασμοίσεξουαλική κακοποίηση