Sean Diddy: Ακόμη μια γυναίκα καταγγέλει τον διάσημο ράπερ για βιασμό

Ακόμα μία γυναίκα μήνυσε τον Sean “Diddy” Combs την Τρίτη, ισχυριζόμενη ότι ο μεγιστάνας της μουσικής και ο επικεφαλής της ασφάλειας του τη βίασαν και το κατέγραψαν σε βίντεο στο στούντιο ηχογράφησης του στη Νέα Υόρκη το 2001.
Η μήνυση που κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης, η τελευταία από πολλές παρόμοιες μηνύσεις κατά του Combs, έρχεται μια εβδομάδα μετά τη σύλληψή του και τη δημοσιοποίηση των πράξεών του.

Η Thalia Graves ισχυρίζεται ότι όταν ήταν 25 ετών έβγαινε με ένα στέλεχος που εργαζόταν για τον Combs το καλοκαίρι του 2001. Ο Combs και ο Joseph Sherman την παρέσυραν σε μια συνάντηση στο Bad Boy Recording Studios. Είπε ότι την πήραν με ένα SUV και κατά τη διάρκεια της βόλτας της έδωσαν ένα ποτό «πιθανότατα με ένα φάρμακο».

Σύμφωνα με τη μήνυση, η Graves έχασε τις αισθήσεις της και ξύπνησε και βρέθηκε δεμένη μέσα στο γραφείο στο σαλόνι του Combs στο στούντιο. Οι δύο άνδρες τη βίασαν, τη χαστούκισαν, χτύπησαν το κεφάλι της σε ένα τραπέζι μπιλιάρδου και αγνόησαν τις κραυγές της για βοήθεια, υποστηρίζει η μήνυση.

Σε συνέντευξη Τύπου στο Λος Άντζελες με μια από τις δικηγόρους της, την Gloria Allred, η Graves είπε ότι υπέφερε από «αναδρομές, εφιάλτες και ενοχλητικές σκέψεις» τα τελευταία χρόνια.

«Ήταν δύσκολο για μένα να εμπιστευτώ άλλους και να δημιουργήσω υγιείς σχέσεις ή ακόμα και να αισθάνομαι ασφαλής στο πετσί μου», είπε η Graves, κλαίγοντας καθώς διάβαζε από μια δήλωση.

Είπε ότι είναι «ένας πόνος που φτάνει στον πυρήνα του ποιος είσαι και αφήνει συναισθηματικά σημάδια που μπορεί να μην επουλωθούν ποτέ πλήρως».

Ο Combs παραμένει φυλακισμένος χωρίς εγγύηση στη Νέα Υόρκη με ομοσπονδιακές κατηγορίες που ισχυρίζονται ότι διοικούσε ένα τεράστιο δίκτυο που διευκόλυνε σεξουαλικά εγκλήματα και διέπραττε συγκλονιστικές πράξεις βίας, χρησιμοποιώντας εκβιασμό και άλλες τακτικές για να προστατεύσει τον Combs και τους κοντινούς του.

Δήλωσε αθώος για συνωμοσία εκβιασμού και σωματεμπορία σεξ. Ο δικηγόρος του είπε ότι είναι αθώος και θα αγωνιστεί για να καθαρίσει το όνομά του. Οι εκπρόσωποί του δεν απάντησαν αμέσως σε ένα email που ζητούσε να σχολιάσουν την τελευταία μήνυση. Δεν υπήρξε καμία άμεση ένδειξη από τη μήνυση ή από τους εκπροσώπους της Combs εάν ο Sherman είχε ξεχωριστό δικηγόρο που θα μπορούσε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς.

Η μήνυση κατατέθηκε βάσει του Νόμου για την Προστασία των Θυμάτων Βίας με Κίνητρα της Νέας Υόρκης και έρχεται κατά τη διάρκεια μιας περιόδου δύο ετών που αναστέλλει τις νόμιμες προθεσμίες και επιτρέπει στα θύματα σεξουαλικής επίθεσης να μηνύσουν για κακοποίηση που διαφορετικά θα ήταν πολύ παλιά για να συνεχίσουν.

SEAN DIDDYβιασμόςΗΠΑ