Εξαφάνιση Μπεν: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα του τεστ DNA στον Δανό

Απαγοητευτικά ήταν τα νέα της Αστυνομίας στην Κέρι Νίνταμ, τη μητέρα του μικρού Μπεν που εξαφανίστηκε το 1991, σε ηλικία 21 μηνών, από την Κω. Το δείγμα DNA ενός Δανού, που ισχυριζόταν ότι είναι ο γιος της, δεν ταιριάζει με αυτό του Μπεν.

Η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει τις έρευνες για τον γιο της, που σήμερα θα ήταν 33 ετών. «Δεν θα τα παρατήσω ποτέ όσο ζω» είπε χθες Τετάρτη 4/9 στη Mirror.

Ο άνδρας από τη Δανία ισχυρίστηκε ότι οι παππούδες του του είχαν πει ότι τον πήραν από την Κω και τον έκρυβαν για χρόνια. Αλλά η 51χρονη ήταν επιφυλακτική καθώς ήταν η τρίτη φορά φέτος που κάποιος έδωσε το DNA του. Εξήγησε πώς τα δείγματα DNA του αγνώστου συγκρίθηκαν με αυτό που η Kerry περιγράφει ως «ένα μικρό κομμάτι του Ben που είναι ακόμα ζωντανός». Το DNA είχε ληφθεί από το παιδί όταν είχε πάει σε νοσοκομείο της Βοστώνης για το τεστ Guthrie, που γίνεται με τρύπημα στη φτέρνα και ελέγχει πιθανές διαταραχές.

«Πάντα υπάρχει ελπίδα»

Τον Ιούλιο η Kerry πέρασε την 33η επέτειο της εξαφάνισης του γιου της από την Κω, περιμένοντας να μάθει αν ένας άγνωστος που είχε εμφανιστεί, θα μπορούσε να είναι ο Μπεν. Όμως ούτε και αυτή τη φορά δεν ήρθε το χαμόγελο στα χείλη της.

«Ήξερα μέσα μου ότι δεν ήταν αυτός, αλλά πάντα υπάρχει αυτή η ελπίδα, πάντα υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Θα μπορούσε να είναι κάποιος που δεν περιμένεις, είναι πάντα πιθανό. Οπότε αυτό είναι απογοητευτικό, προφανώς» είπε η Kerry. «Δεν θα αφήσουμε αυτό να μας αποθαρρύνει. Κάνουμε έκκληση σε άλλους ανθρώπους να μιλήσουν, αν πιστεύουν ότι κάποιος μπορεί να είναι ο Μπεν» ανέφερε.

Και συνέχισε: «Θα λαμβάνουμε πάντα κάθε πληροφορία με εμπιστευτικότητα. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να κάνουμε τεστ DNA σε οποιονδήποτε. Η έρευνα συνεχίζεται. Θα συνεχίσω την αναζήτηση, θέλω να βρω ξανά τη δύναμη και την ελπίδα μου».

Με πληροφορίες από tovima.gr

εξαφάνισηΚέρι ΝίνταμΚωςΜπεν Νίνταμ