Γαλλία: Ξεκινά η δίκη άνδρα που νάρκωνε τη γυναίκα του και την υπέβαλλε σε βιασμούς από αγνώστους

Έφτασε η ώρα της Δικαιοσύνης για τον άνδρα που υπέβαλλε τη γυναίκα του σε φρικώδη σεξουαλικά βασανιστήρια, αφού την νάρκωνε μέχρι να χάσει τις αισθήσεις της.

Ο ηλικιωμένος σήμερα άνδρας κατηγορείται ότι για πάνω από μια δεκαετία έδινε υπνωτικά στη γυναίκα του και στη συνέχεια άφηνε πάνω από 80 άνδρες να τη βιάζουν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Στο εδώλιο του δικαστηρίου της Αβινιόν κάθονται και 50 άνδρες που πήραν μέρος στην κακοποίηση της γυναίκας.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης, όπως γράφει ο Guardian έριχνε υπνωτικά και αντικαταθλιπτικά στο βραδινό γεύμα ή στο κρασί της συζύγου του στο σπίτι τους στο Μαζάν της Προβηγκίας.

Ο πατέρας τριών παιδιών καλούσε άνδρες να βιάζουν και να κακοποιούν σεξουαλικά την σύζυγό του διαδικτυακά ψαρεύοντας τους από ομάδες όπου τα μέλη εξέφραζαν την επιθυμία τους για σεξουαλικές συνευρέσεις με άτομα τα οποία δεν είχαν δώσει τη συγκατάθεσή τους.

Συνελήφθη στις 2 Νοεμβρίου 2020 όταν άνδρας ασφαλείας τον έπιασε να τραβά φωτογραφίες κάτω από φούστες γυναικών σε ένα τοπικό σούπερ μάρκετ. Στην έρευνα που ακολούθησε η αστυνομία βρήκε ένα usb με φάκελο «κακοποιήσεις» συνδεδεμένο στον υπολογιστή του το οποίο περιλάμβανε 20.000 εικόνες και βίντεο που έδειχναν την γυναίκα του να είναι θύμα βιασμού περισσότερες από 100 φορές.

Ανάμεσα στους 50 άνδρες που κάθονται μαζί του στο εδώλιο είναι ένας τοπικός σύμβουλος, νοσοκόμοι, ένας δημοσιογράφος, ένας πρώην αστυνομικός, ένας στρατιώτης, ένας πυροσβέστης και ένας δημόσιος υπάλληλος, πολλοί από τους οποίους ζούσαν κοντά στο Μαζάν μία πόλη 6.000 κατοίκων. Την ώρα της σύλληψης οι κατηγορούμενοι ήταν ηλικίας από 26 έως 73 ετών.

Αρκετοί από τους κατηγορούμενους αρνήθηκαν τις κατηγορίες, λέγοντας στην αστυνομία ότι δεν είχαν ιδέα ότι η γυναίκα, την οποία ο δράστης παντρεύτηκε το 1973, δεν ήταν πρόθυμη σύντροφος και τον κατηγόρησαν ότι τους ξεγέλασε. Οι ντετέκτιβ δεν μπόρεσαν να ταυτοποιήσουν και να εντοπίσουν περισσότερους από 30 άλλους άνδρες που καταγράφηκαν στα βίντεο.

Ο δικηγόρος του θύματος είπε ότι η πελάτισσά του, που είναι πλέον διαζευγμένη, πίστευε ότι είχε μια ασθένεια που κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει και συμβουλεύτηκε πολλούς γιατρούς, πάντα συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, ο οποίος απέδωσε τα συμπτώματά της στην κούραση μετά τη φροντίδα των εγγονών τους. Τα τρία παιδιά της και άλλοι συγγενείς υποπτεύονταν ότι είχε τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Ο Ντομιμίκ Π. κατηγορείται επίσης για τον βιασμό και τη δολοφονία μιας 23χρονης κτηματομεσίτριας στο Παρίσι το 1991. Η ΣοΦί Ναρμ ναρκώθηκε, βιάστηκε και μαχαιρώθηκε στο στήθος. Η αστυνομία δήλωσε ότι το DNA που εξήχθη από το αίμα στη σκηνή του εγκλήματος ταιριάζει με το προφίλ του.

Η δίκη στην Αβινιόν αναμένεται να διαρκέσει τέσσερις μήνες. Ο Ντομινίκ Π., 71 ετών, και οι άλλοι 50 κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν ποινή κάθειρξης 20 ετών εάν καταδικαστούν για βιασμό κατά συναυτουργία.

βασανιστήριαβιασμόςΓαλλίαζευγάριΠροβηγκία