Οι Οasis ανακοίνωσαν την επανένωσή τους και επιστρέφουν με συναυλίες

Οι Oasis, ένα από τα μεγαλύτερα Britpop συγκροτήματα, επιστρέφουν για μια περιοδεία σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία, όπως επιβεβαίωσαν τα αδέρφια Λίαμ και Νόελ Γκάλαχερ.

Μετά από 15 χρόνια διαμάχης, τα δύο αδέρφια από το Μάντσεστερ έβαλαν στην άκρη τις διαφορές τους για να ανακοινώσουν ότι θα εμφανιστούν ξανά μαζί, 34 χρόνια μετά την πρώτη τους συναυλία.

Ο ενθουσιασμός έφτασε στο αποκορύφωμα το απόγευμα της Κυριακής, αφού το δίδυμο μοιράστηκε το ίδιο βίντεο, γραμμένο στο στιλ των Oasis, που έγραφε ότι θα γίνει μια ανακοίνωση την Τρίτη στις 8 π.μ. (10 π.μ. ώρα Ελλάδας).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oasis (@oasis)

Το κλιπ έχει προβληθεί περισσότερες από 71 εκατομμύρια φορές στους λογαριασμούς των Oasis στο X και το Instagram.

Η ίδια ημερομηνία και ώρα εμφανίστηκε στις μεγάλες οθόνες καθώς ο Λίαμ Γκάλαχερ ολοκλήρωσε την πρώτη του εμφάνιση στο Reading Festival την Κυριακή.

Το εμβληματικό συγκρότημα της Britpop ανακοίνωσε της ημερομηνίες σε Κάρντιφ, Μάντσεστερ, Λονδίνο, Εδιμβούργο και Δουβλίνο για το επόμενο καλοκαίρι.

«Τα όπλα έχουν σωπάσει. Τα αστέρια έχουν ευθυγραμμιστεί. Η μεγάλη αναμονή τελείωσε. Ελάτε να δείτε. Δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά» δήλωσε το συγκρότημα.

Με πληροφορίες από BBC, SkyNews

BritpopOasisμουσική