Σοκ στην Αγγλία: Ποδοσφαιριστής ξυλοκόπησε άγρια το 2χρονο κοριτσάκι της πρώην συντρόφου του

Βρετανός πρώην ποδοσφαιριστής καταδικάστηκε για βίαιη επίθεση σε ένα δίχρονο κοριτσάκι, στο οποίο προκάλεσε σοβαρά εγκεφαλικά τραύματα, τα οποία μάλιστα κρίνονται «ανεπανόρθωτα».

Ο λόγος για τον Κίρναν Χιούζ-Μέισον, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης με πρόθεση και της παιδικής κακοποίησης. Τα περιστατικά βίας είχαν σημειωθεί το διάστημα 2019 και 2020, ενώ θύμα έπεσε η κόρη της πρώην συντρόφου του.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας του Έσεξ, σύμφωνα με την Daily Mail, αναφερόμενη στην κατάσταση του 6χρονου -σήμερα- κοριτσιού, τόνισε ότι δεν θα ξεπεράσει ποτέ τα προβλήματα που της δημιουργήθηκαν από τη βίαιη επίθεση. «Αυτό το κοριτσάκι δεν θα αναρρώσει ποτέ από τα τραύματα που υπέστη από αυτή τη βίαιη επίθεση», τόνισε χαρακτηριστικά η Έλι Ναντ.

Η 2χρονη είχε διακομισθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σάουθεντ, όπου τέθηκε σε τεχνητό κώμα, επειδή τα τραύματά της ήταν εξαιρετικά σοβαρά. Οι γιατροί εντόπισαν 17 διαφορετικούς τραυματισμούς στα πόδια, την πλάτη, το πρόσωπο και τον θώρακα, τα οποία θα μπορούσαν να έχουν συμβεί μεταξύ του Οκτωβρίου 2019 και της επίθεσης που έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 2020, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Το κοριτσάκι έμεινε σε κώμα για δύο εβδομάδες, καθώς υπέστη σοβαρές υπέστη εγκεφαλικές κακώσεις. Τέσσερα χρόνια μετά, χρειάζεται 24ωρη φροντίδα, διότι δεν είναι σε θέση να αυτοεξυπηρετηθεί.

Με πληροφορίες από DailyMail

Αγγλιαδολοφονίαενδοοικογενειακή βίαποδοσφαιριστής