Μπάιντεν κατά Τραμπ στο συνέδριο των Δημοκρατικών: Ένας καταδικασμένος loser κακοποιός

Ο Τζο Μπάιντεν έθεσε το διακύβευμα των αμερικανικών εκλογών στο συνέδριο των Δημοκρατικών και προέτρεψε το πλήθος στο κατάμεστο United Center να εκλέξει την Κάμαλα Χάρις, εκτοξεύοντας δριμεία κριτική στον Ντόναλντ Τραμπ

«Η δημοκρατία πρέπει να διαφυλαχθεί» είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, στο συνέδριο των Δημοκρατικών όπου έτυχε θερμής υποδοχής, με την εμφάνισή να υπενθυμίζει σε ορισμένους Δημοκρατικούς γιατί είχαν άγχος για την υποψηφιότητά του.

Ο Τζο Μπάιντεν κάλεσε τους ψηφοφόρους να εκλέξουν στην προεδρία την Κάμαλα Χάρις, την «εισαγγελέα» μάλλον, παρά τον Ντόναλντ Τραμπ, τον «καταδικασμένο από τη δικαιοσύνη κακοποιό». Ο Δημοκρατικός χαρακτήρισε εξάλλου τον Ρεπουμπλικάνο προκάτοχό του «loser», ενόψει των αμερικανικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου.

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, που ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα πως εγκαταλείπει την εκστρατεία για την επανεκλογή του, παραδίδει τη σκυτάλη στην αντιπρόεδρό του Κάμαλα Χάρις, η υποψηφιότητα της οποίας θα επικυρωθεί απλώς τυπικά στο συνέδριο. Η κυρία Χάρις δήλωσε νωρίτερα «αιωνίως ευγνώμων» στον κ. Μπάιντεν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, MSNBC

 

Nτόναλντ ΤραμπΔημοκρατικοίΗΠΑΚάμαλα ΧάριςΤζο Μπάιντεν