Νάντα Χαφέζ: Επτά μηνών έγκυος αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Τι κι αν βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της; Αυτό δεν μπορούσε να εμποδίσει την 26χρονη αθλήτρια ξιφασκίας Νάντα Χαφέζ από την Αίγυπτο να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες και μάλιστα να φτάσει στην 16η θέση της κατάταξης.

Μάλιστα η Νάντα Χαφέζ για να φτάσει σε αυτή τη θέση πέτυχε και μια μεγάλη έκπληξη, αποκλείοντας την αμερικανίδα Ταρτακόφσκι, η οποία βρισκόταν στη θέση 7 του ταμπλό ενώ η ίδια ήταν στην 26η. Τελικά αποκλείστηκε από την κορεάτισα Γεόν.

Η Νάντα Χαφέζ αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της μετά τον αποκλεισμό της με μια ανάρτηση στο Instagram.

«Εσείς βλέπατε δύο αθλητές στο αγωνιστικό χώρο, στην πραγματικότητα ήταν τρεις! Ήμουν εγώ, η αντίπαλος μου και το μωρό μου που δεν έχει έρθει ακόμα στον κόσμο!», έγραψε η Νάντα στο Instragram.

«Το μωρό μου και εγώ είχαμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλες προκλήσεις, τόσο σωματικές όσο και συναισθηματικές. Το… rollercoaster της εγκυμοσύνης είναι από μόνο του σκληρό. Αλλά το να πρέπει να παλέψω για να ισορροπήσω τον αθλητισμό με την προσωπική μου ζωή δεν ήταν λιγότερο επίπονο, αν και άξιζε τον κόπο.

Γράφω αυτή την ανάρτηση για να πω ότι είμαι γεμάτη περηφάνια, που κατάφερα να διασφαλίσω τη θέση μου στη φάση των 16 φιναλίστ! Είμαι τυχερή που μοιράστηκα την εμπιστοσύνη του συζύγου μου και της οικογένειάς μου για να μπορέσω να φτάσω μέχρι ως εδώ.

Οι συγκεκριμένοι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν διαφορετικοί- Τρεις φορές *Ολυμπιονίκης* αλλά αυτή τη φορά κουβαλώντας έναν μικρό Ολυμπιονίκη!»

ΑίγυπτοςεγκυμοσύνηΝάντα Χαφέζξιφασκία