Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του λαμπαδηδρόμου του Παρισιού

Ποιος ήταν ο μυστηριώδης λαμπαδηδρόμος της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, με το καλυμμένο πρόσωπο που εθεάθη τελευταία φόρα, όταν παρέδωσε την φλόγα στον Ζινεντίν Ζιντάν;

Οι θεωρίες πολλές και για τους λάτρεις των συνομωσιών το twitter παρέχει άπλετες από αυτές. Άλλοι ήθελαν τον Σνουπ Ντογκ, άλλη τον σταρ του ποδοσφαίρου, Κιλιάν Εμπαπέ. Οι τελευταίες πληροφορίες ήθελαν την 21χρονη πρωταθλήτρια του παρκούρ, Λιλού Ρουέλ, να βρίσκεται πίσω από την μυστηριώδη φιγούρα, αφού το σχετικό της story στο Instagram δημιούργησε συνειρμούς.

Μάλιστα, το σενάριο αυτό υποστηριζόταν άρτια από το γεγονός ότι ο μασκοφόρος λαμπαδηδρόμος είχε στο ρεπερτόριό του πολλές κινήσεις παρκούρ εκείνη την ξεχωριστή βραδιά.

Μετά από την Ρουέλ, σειρά πήρε άλλος ένας λάτρης ενός παρεμφερούς σπορ, ο 27χρονος Γάλλος freerunner Σιμόν Νογκουέιρα, που αποκάλυψε σε μια ανάρτηση ότι ήταν ο λαμπαδηδρόμος, αλλά μετέπειτα τη διέγραψε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Simon Nogueira (@simonnogueira)

Ο Νογκουέιρα αργότερα παραδέχτηκε τη συμμετοχή του στην τελετή, ωστόσο αποκάλυψε πως δεν ήταν ο μόνος που φόρεσε την συγκεκριμένη αμφίεση. «Προφανώς δεν ήμουν παντού. Άλλοι απίστευτοι καλλιτέχνες υποδύθηκαν επίσης αυτόν τον χαρακτήρα», ήταν τα λόγια του για το συμβάν.

λαμπαδηδρόμοςΟλυμπιακοί Αγώνες 2024Παρίσι