Τζέι Ντι Βανς: Ο εκλεκτός του Τραμπ κατά Μπάιντεν και Χάρις – «Ο χειρότερος πρόεδρος των ΗΠΑ»

Ο εκλεκτός του Ντόναλντ Τραμπ, Τζέι Ντι Βανς, σχολίασε την παραίτηση του Τζο Μπάιντεν από την προεδρία των ΗΠΑ αλλά και την υποψηφιότητα της Κάμαλα Χάρις.

Συγκεκριμένα, ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος αντιπρόεδρος, Τζέι Ντι Βανς, έκανε μία αιχμηρή ανάρτηση στο X όπου «εξαπολύει πυρά» κατά του Τζο Μπάιντεν και της Κάμαλα Χάρις.

«Ο Τζο Μπάιντεν υπήρξε ο χειρότερος Πρόεδρος στη ζωή μου και η Καμάλα Χάρις ήταν δίπλα του σε κάθε βήμα. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια συνυπέγραψε τις πολιτικές του Μπάιντεν για τα ανοιχτά σύνορα και την πράσινη απάτη που αύξησε το κόστος στέγασης και διατροφής.

Τις κατέχει όλες αυτές τις αποτυχίες και έλεγε ψέματα για σχεδόν τέσσερα χρόνια για τη διανοητική ικανότητα του Μπάιντεν–αφήνοντας το έθνος να ζει με έναν πρόεδρο που δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του.

Ο Πρόεδρος Τραμπ και εγώ είμαστε έτοιμοι να σώσουμε την Αμερική, όποιος κι αν βρίσκεται στην κορυφή του εισιτηρίου των Δημοκρατικών. Ελάτε!», έγραψε στην ανάρτησή του ο υποψήφιος Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ με τους Ρεπουμπλικάνους.

Υπενθυμίζεται πως ο Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε την Κυριακή (21.07.2024) ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του από την προεσρική κούρσα ενάντια στον Τραμπ. Λίγο νωρίτερα, η Κάμαλα Χάρις ανακοίνωσε τη δική της υποψηφιότητα ευχαριστώντας τον Δημοκρατικό πρόεδρο των ΗΠΑ.

Κάμαλα ΧάριςΝτόναλντ ΤραμπρεπουμπλικάνοιΤζέι Ντι ΒανςΤζο Μπάιντεν