Συγκλονίζει ζευγάρι στην Ουκρανία που πέρασε την πρώτη μέρα του γάμου του μαζεύοντας όπλα (Video)

Συγκλονίζουν οι εικόνες ενός  ζευγαριού Ουκρανών που πέρασε την πρώτη μέρα του γάμου του μαζεύοντας όπλα και πυρομαχικά για να υπερασπιστούν τη χώρα τους.

Σύμφωνα με το CNN, η Γιαρίνα Αρίεβα και ο Σβιατόσλαβ Φούρσιν παντρεύτηκαν μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση της ρωσικής επίθεσης. Κατά τις πρώτες ώρες του γάμου τους, οι δύο νέοι συνέλεγαν όπλα και προετοιμάζονταν για την επικείμενη σύγκρουση με τις ρωσικές δυνάμεις.

«Ήταν πολύ τρομακτικό», είπε στο CNN την Πέμπτη η Αριέβα, η οποία παντρεύτηκε τον σύντροφό της στο μοναστήρι του Αγίου Μιχαήλ του Κιέβου. Η ίδια, παρά τις αντίξοες συνθήκες, επισήμανε πως «είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου».

Μετά τον γάμο τους, η Αρίεβα και ο  Φούρσν πήγαν στο τοπικό Κέντρο Εδαφικής Άμυνας, για να προσθέσουν εαυτούς στην προσπάθεια για την υπεράσπιση της χώρας τους.

«Αυτή τη στιγμή, είμαστε εδώ και κάνουμε ό,τι μπορούμε. Επομένως, υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει, αλλά παρόλα αυτά, ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά», είπε η Αρίεβα, προσθέτοντας ότι και σε άλλους πολίτες δόθηκαν τουφέκια.

Το ζευγάρι είχε σχεδιάσει να παντρευτεί στις 6 Μαΐου και να γιορτάσει σε ένα εστιατόριο με μια «πολύ, πολύ χαριτωμένη βεράντα» με θέα στον ποταμό Δνείπερο. Ωστόσο, η εισβολή της Ρωσίας τους άλλαξε τα σχέδια. Έτσι, με δεδομένο πως το μέλλον δείχνει πολύ αβέβαιο, αποφάσισαν να κάνουν τον γάμο τους νωρίτερα.

γάμοςζευγάριόπλαΟυκρανίαπόλεμος