«Ροζ» μπερδέματα για τον Μπόρις Τζόνσον: Αμερικανίδα ισχυρίζεται ότι είχαν σχέση και τον αποκαλούσε «Μέγα Αλέξανδρο»

Η αμερικανικής καταγωγής επιχειρηματίας, Τζένιφερ Άρκουρι, σε συνέντευξή της στην Sunday Mirror, μίλησε αναλυτικά για τον έρωτά της με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, προβαίνοντας σε ιδιαίτερες αποκαλύψεις.

Η 35χρονη Τζένιφερ ισχυρίστηκε ότι είχε τέσσερα χρόνια σχέση με τον Βρετανό πρωθυπουργό, με τον οποίο αντάλλαζαν «καλλιτεχνικές φωτογραφίες» , τονίζοντας ότι υπήρχε μεταξύ τους «πνευματική έλξη». Η ίδια ανέφερε μάλιστα  ότι «ερωτεύτηκε» με τον Βρετανό πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της φερόμενης σχέσης που, σύμφωνα με όσα είπε, διήρκεσε από το 2012 έως το 2016.

Τη περίοδο εκείνη ο Μπόρις Τζόνσον ήταν δήμαρχος Λονδίνου, παντρεμένος με την τότε σύζυγό του και δικηγόρο, Μαρίνα Γουέλερ, με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους και δύο κόρες. Η επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι η πρώτη τους σεξουαλική επαφή έλαβε χώρα στο διαμέρισμά της στην Shoreditch High Street, ενώ όπως λέει κατά την πρώτη τους συνάντηση δεν μπορούσε «να πάρει τα χέρια του» από πάνω της.


«Τον φώναζα Μέγα Αλέξανδρο»

«Είχαμε σχέση για τέσσερα χρόνια. Τον αγάπησα με καλές προθέσεις. Ωστόσο, ο άνδρας που νόμιζα ότι ήξερα δεν υπάρχει πια», δήλωσε η επιχειρηματίας στην εφημερίδα. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της υπήρχε μια «πρωτοφανής σπίθα» και είχαν ανταλλάξει αριθμούς πριν την κερδίσει και ξεκινήσουν να βγαίνουν σε εστιατόρια της πόλης.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι είχε δώσει στον Μπόρις Τζόνσον το παρατσούκλι «Μέγας Αλέξανδρος», επειδή το πρώτο όνομα του Βρετανού πρωθυπουργού είναι Αλέξανδρος και επειδή θαύμαζε τον Έλληνα στρατηλάτη. Με αυτό το κωδικό όνομα είχε περασμένο και στο κινητό της τον αριθμό του αγαπημένου της.

Sunday MirrorΑμερικανή επιχειρηματίαςΜπόρις Τζόνσονσκάνδαλοσχέση