«Μυστική θεραπεία» στο Παρίσι για τον Μικαέλ Σουμάχερ

Σε νοσοκομείο του Παρισιού εισήλθε, προκειμένου να υποβληθεί σε «μυστική θεραπεία», ο  πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, όπως ενημέρωσε η γαλλική εφημερίδα «Parisien».

Ο 50χρονος πιλότος δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως εδώ και μία πενταετία και συγκεκριμένα από τότε που είχε το ατύχημα με σκι στις γαλλικές Άλπεις, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι, ενώ οι γιατροί του τον είχαν σε τεχνητό κώμα.

Τον Ιούνιο, ο Γερμανός οδηγός αγώνων ξύπνησε από το κώμα και μετέβη σε κλινική αποκατάστασης στη Λοζάνη της Ελβετίας, ενώ τον Σεπτέμβριο, αποφασίστηκε ο Σουμάχερ να συνεχίσει την θεραπεία του, στο σπίτι καθώς η κατάστασή του βελτιώθηκε αισθητά.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ, όνομα μυθικό στον κόσμο των αγώνων δρόμου, θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους οδηγούς αγώνων όλων των εποχών. Κέρδισε συνολικά 91 αγώνες και ανέβηκε 155 φορές στο βάθρο, περισσότερες από οποιονδήποτε άλλο οδηγό της Formula 1.

Αποσύρθηκε από τη Formula 1 το 2012.

Όπως σημειώνει ο Ελεύθερος Τύπος, μέσα στο 2019 και συγκεκριμένα στις 5 Δεκεμβρίου, θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους της Γερμανίας και της Ελβετίας ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον Μίκαελ Σουμάχερ.

 

 

 

formula 1ΓαλλίαΜίκαελ ΣουμάχερΜυστική ΘεραπείαΠαρίσι