Χαμός με αεροπλάνο που περνά ξυστά, με μανούβρα, από τον πύργο ελέγχου!

Πανικός επικράτησε ξυστά από τον πύργο ελέγχου, όταν ο πιλότος αεροπλάνου της Air Berlin, έκανε μία άκρως επικίνδυνη μανούβρα και πέρασε ξυστά από τον Πύργο Ελέγχου!

Οι 200 επιβάτες  του Airbus A330 που έκανε την πτήση Μαιάμι – Ντούσελντορφ, ούρλιαζαν απ΄τον φόβο!  Ενώ οι άνθρωποι που βρίσκονταν στον πύργο ελέγχου που δεν γνώριζαν τι συμβαίνει, πίστεψαν ότι το αεροπλάνο θα συντριβεί πάνω τους στον πύργο.

Ο πιλότος όμως έκανε εσκεμμένα τη μανούβρα, αφού αυτή ήταν η τελευταία υπεραντλαντική πτήση του Airbus A330 κι ήθελε έτσι να κάνει έναν εντυπωσιακό αποχαιρετισμό.

«Ήθελα να πω ένα συγκινητικό αντίο» δήλωσε ο ίδιος στο τηλεοπτικό δίκτυο ZDF, ο οποίος τώρα φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της χώρας ζήτησε να τεθεί σε διαθεσιμότητα.

«Τέτοιου είδους ελιγμοί προσθέτουν έναν επιπλέον κίνδυνο χωρίς να χρειάζεται» σχολίασε άλλος πιλότος στο πρακτορείο ειδήσεων στο Reuters.

Όπως είπε εκπρόσωπος της εταιρίας, ο πιλότος είχε πάρει το «οκ» από τους αρμόδιους πριν κάνει αυτή την τόσο επικίνδυνη μανούβρα.

ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΓερμανίαμανούβρα