Νέα γκάφα Τραμπ: Αποκάλυψε απόρρητες πληροφορίες για τζιχαντιστές στον Λαβρόφ!

Ακόμη μία ανεπανάληπτη γκάφα φαίνεται ότι έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, σε συνάντηση που είχε με τον ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, στο Οβάλ Γραφείο, του εκμυστηρεύτηκε απόρρητες πληροφορίες σχετικά με τους τζιχαντιστές!

Την είδηση αποκάλυψε η εφημερίδα «Washington Post» κι αναφέρει πως ο Τραμπ είχε τα στοιχεία αυτά από κάποια σύμμαχο χώρα, μέσω ενός εξαιρετικά απόρρητου δίαυλου μεταξύ μυστικών υπηρεσιών. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η χώρα αυτή δεν είχε δώσει την έγκρισή της ώστε οι Ρώσοι να μάθουν για τις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες. Έτσι, αμέσως μετά την συνάντηση, αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου επικοινώνησαν άμεσα με την CIA και την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA), προκειμένου να περιορίσουν την ζημιά.

«Πρόκειται για πληροφορία τύπο “code-word“» είπε πηγή στην αμερικανική εφημερίδα, γεγονός που σημαίνει πως πρόκειται για μια από τις πιο υψηλά κατατασσόμενες πληροφορίες στο σύστημα των μυστικών υπηρεσιών. «Ο Τραμπ αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες στον πρέσβη της Ρωσίας (σσ ήταν παρών στην συνάντηση με τον Λαβρόφ), από εκείνες που έχουμε δώσει στους συμμάχους μας», είπε η ίδια πηγή!

Μια από τις πιο ανησυχητικές πτυχές της ιστορίας αυτής, σχολιάζουν αναλυτές, είναι ότι ο Τραμπ αποκάλυψε την πόλη του Ισλαμικού Κράτους όπου οι σύμμαχοι των ΗΠΑ εντόπισαν την απειλή για την οποία και ενημέρωσαν.

Επίσημα πάντως, ο Λευκός Οίκος διαψεύδει το γεγονός.

ΙσλάμΛαβροφΤραμπ