Η Μελάνια κάνει την ανατροπή- Με δημιουργία Ευρωπαίου σχεδιαστή στην ορκωμοσία

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το μεγάλο γεγονός της χρονιάς που δεν είναι άλλο από την ορκωμοσία του νέου Πρόεδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου.

Φυσικά όλα τα βλέμματα είναι πάνω στην Πρώτη Κυρία και στον σχεδιαστή μόδας που θα επιλέξει για αυτή την σημαντική εκδήλωση.

Η Μελάνια φαίνεται ότι θα σπάσει τα κατεστημένα όπου θέλουν η Πρώτη Κυρία στην ορκωμοσία να φοράει ρούχο Αμερικανού σχεδιαστή και στρέφεται σε Ευρωπαίο.

Ποιος θα ντύσει τελικά τη Μελάνια Τραμπ; Ο Karl Lagerfeld ή ο Ralph Lauren;

Mπορεί η επιλογή των σχεδιαστών που θα την ντύνουν ως «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ να ήταν δύσκολη, ωστόσο, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ βρέθηκαν εκείνοι που θα επιμελούνται το στυλ της.

Εν τέλει η  Μελάνια επέλεξε τους καλύτερους που θα την αναλάβουν στιλιστικά: Ralph Lauren και Karl Lagerfeld.

Εξάλλου, η Μελάνια δεν είχε και πολλές επιλογές αφού πολλοί από τους μόδιστρους – όπως οι Tom Ford, Marc Jacobs και Sophie Theallet – έσπευσαν να της γυρίσουν την πλάτη καθώς δεν ήθελαν να βρεθούν στο στόχαστρο των επικριτών του νέου Αμερικανού προέδρου.

Η Μελάνια, για να ικανοποιήσει τον 77χρονο Ralph Lauren αλλά και τον 83χρονο Karl Lagerfeld θα εμφανιστεί πιθανότατα μ’ ένα σύνολο στην τελετή της ορκωμοσίας που φέρει την υπογραφή του Ralph Lauren και μια τουαλέτα για τον χορό το ίδιο βράδυ του 83χρονου Καρλ Λάγκερφελντ.

Επιπλέον, όπως σχολιάζουν τα διεθνή ΜΜΕ, είναι κάπως περίεργο ότι ο Ralph Lauren θα ντύσει τη Μελάνια αν σκεφθεί κανείς ότι ο ίδιος έντυνε την Χίλαρι Κλίντον κατά την προεκλογική της εκστρατεία. Από την πλευρά του, πάντως, ο διάσημος σχεδιαστής δεν έχει ξεκαθαρίσει αν είναι με το μέρος των Ρεπουμπλικανών ή των Δημοκρατικών. Πάντως, και για τους δύο γκουρού της μόδας, το να ντύνουν την «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ είναι η καλύτερη διαφήμιση.

Μελάνια Τραμπορκωμοσία