Ανεπιθύμητη στη Νέα Υόρκη η Μελάνια Τραμπ

Έξαλλοι είναι 100.000 Νεοϋορκέζοι με την Μελάνια Τραμπ, οι οποίοι ζητούν από την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ να εγκαταλείψει την πόλη τους.

Η Μελάνια έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν πρόκειται να φύγει από τη Νέα Υόρκη για να πάει στον Λευκό Οίκο όπου μετακινείται η οικογένεια κάθε νέου Αμερικανού Προέδρου, διότι ο γιος της Μπάρον πηγαίνει στο σχολείο και δεν θέλει να χάσει τη χρονιά.

Όμως το κόστος για την ασφάλεια της Πρώτης Κυρίας είναι 1.000.000 δολάρια την ημέρα “φέσι” στους φορολογούμενους.

Οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης υπέγραψαν ένα κείμενο όπου ζητούν από τον Κυβερνήτη της πόλης Andrew Cuomo και τον Δήμαρχο Bill De Blasio να αρνηθούν να πληρώσουν αυτό το ποσό για να προστατεύσουν την σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ, γράφει η Independent.

«Οι φορολογούμενοι της Νέας Υόρκης αρνούνται να πληρώσουν 1 εκατομμύριο δολάρια την ημέρα για να μείνει. Αν η απόφασή της είναι ειλημμένη, κάποιος από τους Τραμπ πρέπει να τα πληρώσει. Όχι οι φορολογούμενοι της Νέας Υόρκης. Τα χρήματα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να γίνουν δρόμοι, σχολεία, μεταφορές, υποδομές υγείας, νέες θέσεις εργασίας και άλλα έξοδα που χρειάζεται η πόλη μας. Σε αυτούς τους στόχους πρέπει να δοθούν τα χρήματα, να αφορούν όλους τους κατοίκους και όχι μόνον έναν”, αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο διαμαρτυρίας.

Όπως είχε αναφέρει η Μελάνια, δεν μπορεί να αποχωρήσει από τον πύργο στην 5η Λεωφόρο πριν ο 10χρονος γιος της ολοκληρώσει τη σχολική χρονιά, στις αρχές του καλοκαιριού του ’17. Μάλιστα, δήλωσε ότι πολλές φορές πηγαίνει η ίδια το παιδί στο σχολείο, το οποίο κοστίζει 40.000 δολάρια τον χρόνο.

Πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας, δήλωσε στη New York Post: “Η Μελάνια είναι πολύ κοντά στον Μπάρον και ήρθαν ακόμη πιο κοντά στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Η προεκλογική εκστρατεία ήταν δύσκολη για τον Μπάρον και η Μελάνια ελπίζει να μην τον ανησυχήσει περισσότερο», προσθέτει.

Η παραμονή της Μελάνια Τραμπ στον πολυτελή Πύργο Τραμπ θα δημιουργήσει προβλήματα και στους υπόλοιπους ενοίκους, οι οποίοι δεν θα μπορούν να έχουν μια κανονική ζωή εξαιτίας των μέτρων ασφαλείας που θα ληφθούν.

 

ΗΠΑΜελάνια ΤραμπΝέα Υόρκη