Μέχρι και μεξικάνικο έφαγε η Κλίντον για να μαζέψει ψήφους...

Λίγες μέρες πριν τις αμερικανικές εκλογές, οι δυο υποψήφιοι κάνουν τα πάντα για να μαζέψουν όσες περισσότερες ψήφους μπορούν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “New York Post”, η πρώην “πρώτη κυρία” των ΗΠΑ εμφανίστηκε στην εκπομπή του ισπανόφωνου τηλεοπτικού καναλιού στις ΗΠΑ “El Gordo La Flaca” προσπαθώντας, διακριτικά βέβαια, να αλιεύσει ψήφους από τους Λατινοαμερικανούς ψηφοφόρους.

Η Χίλαρι Κλίντον δεν δίστασε να δηλώσει σε αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή πως το αγαπημένο της φαγητό είναι το μεξικάνικο κι ότι η εγγονή της έχει αρχίσει να μαθαίνει ισπανικά.

Τις γυναίκες και τους νέους τους έχει με το μέρος της όπως και τους άνδρες υψηλού μορφωτικού επιπέδου, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις.

Με τις εκλογές να πλησιάζουν, οι δύο μονομάχοι πατάνε γκάζι αν και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν σαφές προβάδισμα της Xίλαρι.

Ωστόσο, η εμπιστοσύνη που έχει για τον εαυτό της μπορεί να της στοιχίσει την προεδρία, προειδοποιεί επιφανής Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας ο οποίος θεωρεί ότι, ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να κερδίσει τις εκλογές.

Για τον καθηγητή Χέλμουτ Νόρποθ, από το τμήμα πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο Stony Brook University της Νέας Υόρκης, ο οποίος είχε προβλέψει επιτυχώς τις τελευταίες πέντε εκλογικές αναμετρήσεις, ο Αμερικανός Μίδας μπορεί τελικά να είναι ο νικητής των αμερικανικών εκλογών.

Από την πλευρά του, ο Τραμπ, σε συνέντευξή του στο CNN, δηλώνει ότι ανοίγει διάπλατα το πορτοφόλι του ενισχύοντας τον προεκλογικό του αγώνα καθώς πλησιάζουν οι αμερικανικές εκλογές.

ΗΠΑσυνέντευξηΧίλαρι Κλίντον