Σοκ: Πατέρας τράκαρε επίτηδες για να σκοτώσει το παιδί του

Ένας άνδρας στο Κολοράντο των ΗΠΑ τράκαρε επίτηδες το αυτοκίνητό του, με σκοπό να σκοτώσει τον 2χρονο γιο του.

Σύμφωνα με τον Independent, μιλώντας στην αστυνομία ο 29χρονος Nathan Weitzel, είπε ότι ο λόγος που το έκανε ήταν επειδή δεν άντεχε την ευθύνη της πατρότητας. Πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα φόνου πρώτου βαθμού, κακοποίηση παιδιού, επίθεση, αλλά και επίθεση σε όχημα.

Το μωράκι που ονομάζεται Isaiah νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με διάσειση και σπασμένο πόδι, ευτυχώς όμως δεν απειλείται η ζωή του. Οι γιατροί έκαναν ράμματα στο κεφάλι του, ενώ θα φορά ένα υποστηρικτικό σαν νάρθηκα από την κοιλιά και κάτω για τους επόμενους δύο μήνες.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Weitzel στις 21 Αυγούστου πήγε με τον γιο του σε ένα πάρκο στο Ντένβερ. Ενώ το μωρό έπαιζε, ο 29χρονος πατέρας του σκεφτόταν τρόπους για να το σκοτώσει. Σύμφωνα με την αστυνομία, αφού έφυγαν από το πάρκο «οδήγησε για λίγη ώρα μέχρι να βρει ένα μέρος για να ρίξει το αυτοκίνητό του».

Ήταν περίπου 11 το πρωί όταν ο δράστης αποφάσισε να ρίξει το αυτοκίνητό του σε ένα σταθμευμένο όχημα, οδηγώντας μάλιστα με 120 χιλιόμετρα την ώρα. Όταν οι πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο προσπαθώντας να τον απεγκλωβίσουν, ο Weitzel επιχείρησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τον λαιμό του με ένα κομμάτι γυαλιού, αναφέρει η εφημερίδα Denver Post.

Τελικά ο δράστης ομολόγησε ότι εκείνη την ημέρα είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, ότι αμέλησε επί σκοπού να βάλει το παιδί στο πίσω κάθισμα αλλά και ότι ήθελε να σκοτώσει το μικρό αγόρι: «το να είναι κάποιος πατέρας είναι πολύ μεγάλη ευθύνη και δεν νομίζω πως είμαι αρκετά ώριμος για να μεγαλώσω ένα παιδί», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Ο 29χρονος έχει χωρίσει από τη μητέρα του παιδιού και έχει αναλάβει να το βλέπει κάθε Σαββατοκύριακο. Όσο για την πρώην σύζυγό του Nancy Lopez, το μόνο που είπε για τον Weitzel είναι ότι «πρέπει να παραμείνει στη φυλακή για πολύ καιρό».

ΗΠΑπαιδίπατέραςτροχαίοφόνος