Η ζωή στην Ιταλία συνεχίζεται: Παντρεύτηκαν πάνω στα συντρίμια της πόλης τους

Λίγες ημέρες μετά από την τραγωδία που σημειώθηκε στην Ιταλία με τον καταστροφικό σεισμό, ένα ζευγάρι στην Ιταλία πήρε την απόφαση να παντρευτεί ακόμη και πάνω στα συντρίμμια της πόλης Ακουασάντα Τέρμε.

Ο γάμος ήταν προγραμματισμένος εδώ και έναν χρόνο, όμως μόλις τέσσερις ημέρες πριν από το χαρμόσυνο γεγονός η χώρα βυθίστηκε στο πένθος μετρώντας ακόμα τις πληγές της.

Ο Ραμόν και η Μαρτίνα Αντάτζι, παντρεύτηκαν την Κυριακή δίνοντας χαρά στις οικογένειες και τους φίλους τους. Η τελετή έγινε στον ναό του 16ου αιώνα, ο οποίος υπέστη σοβαρές ζημιές από το χτύπημα του Εγκέλαδου. «Στην αρχή υπέστη ένα σοκ. Ετοιμάζαμε τον γάμο πάνω από έναν χρόνο», δήλωσε η Μαρτίνα. Ο Μάρτιν όμως ήταν πιο αποφασιστικός: «Όταν ο Ντον Τζιοβάνι που είπε ότι ο ναός δεν είναι ασφαλής, του απάντησα πως θέλω να γίνει εκεί ο γάμος, διότι οι άνθρωποι, αυτή τη στιγμή, έχουν ανάγκη από διαφορετικές εικόνες».

«Αγαπώ την πόλη, αγαπώ τους ανθρώπους της, δεν θα ήθελα με τίποτα να παντρευτώ αλλού…», δήλωσε η Μαρτίνα και έτσι έγινε.

γάμοςΙταλίασεισμός