Ο Άλις Κούπερ διεκδικεί την προεδρία των ΗΠΑ - Καταργεί τα βιβλία και απαγορεύει τις selfie

Τη θέση του Προέδρου των ΗΠΑ διεκδικεί ο Άλις Κούπερ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από την προσωπική του σελίδα.

Το σύνθημά του είναι το “Ένας προβληματικός άνθρωπος για προβληματικούς καιρούς”, θέλοντας να απευθυνθεί στους πολίτες που αναζητούν μια… εναλλακτική λύση απέναντι στη Χίλαρι Κλίντον και τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Αν θέλετε να στηρίξετε μια πλατφόρμα δράσης που πραγματικά μετράει, τότε στηρίξτε τη δική μου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κούπερ.

Μάλιστα, ο διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής γνωστοποίησε και την πολιτική που πρόκειται να ακολουθήσει, η οποία έχει δέκα σημεία.

 

Ο Άλις Κούπερ, στην περίπτωση που κατακτήσει τη θέση του Προέδρου, δεσμεύεται για την επιστροφή του Brian Johnson στους AC/DC, την κατάργηση μολυβιών και βιβλίων, αλλά και την απαγόρευση των selfie (εκτός από μία ημέρα το χρόνο που θα καθοριστεί ως «ημέρα selfie»).

Επίσης, προτείνει στο χαρτονόμισμα των 50 δολαρίων να μπει ο Γκρούσο Μαρξ, ενώ για το σκέλος της βρετανικής του εκστρατείας για την Downing Street η θέση μεταφράζεται στην εισαγωγή νέου χαρτονομίσματος των 20 λιρών με τον Πήτερ Σέλερς.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αρκετών αναλυτών, η κίνηση του 68χρονου καλλιτέχνη γίνεται για διαφημιστικούς λόγους καθότι δεν είναι ο μόνος διάσημος τραγουδιστής ο οποίος δηλώνει πως θα θέσει υποψηφιότητα για τις εκλογές…

Άλις ΚούπερεκλογέςΗΠΑ