Απίστευτος Ερντογάν: Μετατρέπει το πατρικό του Γκιουλέν σε... δημόσιες τουαλέτες!

Ο Φετουλάχ Γκιουλέν είναι μακράν το πιο… καταραμένο όνομα στην Τουρκία. Η Κυβέρνηση Ερντογάν τον κατηγορεί ότι αυτός υποκίνησε το αποτυχημένο πραξικόπημα, ενώ ο Τούρκος Πρόεδρος έχει βάλει στόχο όχι μόνο να εκδοθεί η σύλληψή του στις ΗΠΑ -όπου διαμένει αυτοεξόριστος εδώ και χρόνια- αλλά να “ξεριζώσει” από τη χώρα του οτιδήποτε θυμίζει τον μουσουλμάνο ιεροκήρυκα.

Έπειτα από τις χιλιάδες συλλήψεις και απολύσεις των υποστηρικτών του από το δημόσιο και το αίτημα προς τους Τούρκους που ζουν στο εξωτερικό να καταγγέλλουν όσους τάσσονται στο πλευρό του, ο Ερντογάν βρίσκει νέους τρόπους για να σβήσει για πάντα τον Φετουλάχ Γκιουλέν από την Τουρκία.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το πατρικό του Γκιουλέν στο χωριό Κορκοκού της επαρχίας Ερζουρούμ, θα μετατραπεί σε… δημόσιες τουαλέτες έπειτα από αίτημα που κατέθεσαν οι ίδιοι οι κάτοικοι!

Όπως υποστηρίζει η δημοσιογράφος Λατίφ Σιμσέκ, όταν άκουσε αυτή την είδηση νόμιζε ότι της έκαναν πλάκα. Όμως κάλεσε η ίδια τον περιφερειάρχη, ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση.

Σημειώνεται ότι μετά από την “άγρια” νύχτα της 15ης Ιουλίου, χιλιάδες βιβλία του Γκιουλέν κάηκαν στους δρόμους και πετάχτηκαν σε ποτάμια, ενώ υπενθυμίζεται ότι πάνω από τους μισούς Τούρκους θεωρούν ότι αυτός βρίσκεται πίσω από το αποτυχημένο πραξικόπημα στη χώρα.

πραξικόπημαΤαγίπ ΕρντογάνΤουρκίαΦετουλάχ Γκιουλέν