Η sexy πλευρά της Τερέζα Μέι: γιατί με το ντύσιμό της διασπά τη προσοχή των αντρών

Ό,τι μπορεί κάνει η Τερέζα Μέι που θεωρείται το μεγάλο «φαβορί» για την διαδοχή του Ντέιβιντ Κάμερον για να προκαλέσει με το ντύσιμο της και να γίνει όσο πιο σέξι γίνεται.

Η ιστορία έχει αποδείξει ότι κάποιες φορές τα καταφέρνει πολύ καλά και κάποιες άλλες αποτυγχάνει παταγωδώς!

Η “Άγκελα Μέρκελ της Βρετανίας” όπως την αποκαλούν η οποία όπως φαίνεται θα είναι αυτή που θα κάνει πράξη το Brexit έπεσε πρόσφατα σε ενδυματολογικό ατόπημα και όπως ήταν φυσικό τα “φαρμακερά” σχόλια έπεσαν βροχή.

Οι “κακές γλώσσες” σχολίασαν δηκτικά ότι δεν θα μπορούσε να κάνει χειρότερο συνδυασμό επιλέγοντας ένα φόρεμα με σαφή επιρροή από τους Αζτέκους και συνδυάζοντας το με παπούτσια λεοπάρ και μεγάλη γαλάζια τσάντα.

Επιπλέον, το μοτίβο του φορέματος ήταν τέτοιο, ώστε να εξάπτει την φαντασία του αντρικού πληθυσμού, καθώς το σχέδιο στην περιοχή του στήθους παρέπεμπε στο σχήμα των μαστών.

Οι χρήστες στα social media ξεσάλωσαν με τα καυστικά τους σχόλια : «Το φόρεμα της Τερέζα Μέι δεν διασπά την προσοχή;», , διερωτάται ένας χρήστης. «Πάλι προκαλεί οπτική ψευδαίσθηση το φόρεμά της; Δεν έμαθε τίποτα από την πρώτη φορά;», γράφει άλλος.

Η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» υπενθυμίζει στους αναγνώστες της πως, το ίδιο φόρεμα η Μέι το είχε φορέσει στην Βουλή των Κοινοτήτων το 2014, προκαλώντας και τότε θύελλα αντιδράσεων.

Ωστόσο, παρά τα όσα αρνητικά της προσάπτουν για τις ενδυματολογικές της επιλογές, η Υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας γράφει στα παλιότερα των υποδημάτων της όλους όσοι την χλευάζουν.

Άλλωστε υπάρχει και ο αντίλογος που φαίνεται ότι η πολιτικός των Τόρις συμμερίζεται και το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν: ότι οι γυναίκες με εξουσία δεν θα πρέπει να θυσιάσουν το προσωπικό τους στυλ.

Το Σεπτέμβριο του 2010, η Τερέσα Μέι εθεάθη με ένα κομψό φλοράλ παλτό το οποίο όμως συνδύασε με παπούτσια και τσάντα που ήταν αταίριαστα μεταξύ τους. Τρία χρόνια αργότερα, το Νοέμβριο του 2013 , η Μέι επέλεξε μπότες από λουστρίνι πάνω από το γόνατο – δεν αρμόζουν σε γυναίκες της ηλικίας της – και πολύχρωμο παλτό που έβγαζε μάτι.

Κατά την ομιλία της στο συνέδριο του κόμματος των Τόρις για το μεταναστευτικό , η 59χρονη υπουργός επέλεξε ένα κομψό φόρεμα, μπλε χρώματος με ένα τεράστιο φερμουάρ στην πλάτη, αξίας 1.395 λιρών.

Στις επιτυχημένες στιλιστικές της εμφανίσεις συγκαταλέγονται τα ταγέρ και τα παντελόνια «καμπάνα» που τα συνδυάζει με κομψά σακάκια.

ενδυμασίαΤερέζα Μέι