Ο Τραμπ απέλυσε τον διευθυντή της καμπάνιας του

Μάλλον… συννεφιασμένο είναι το τοπίο στο στρατόπεδο του Ντόναλντ Τραμπ, με τον υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ να προχωρά στην απόλυση του Διευθυντή της καμπάνιας του.

Μόλις έναν μήνα πριν από το συνέδριο του κόμματος των Ρεπουμπλικανών, ο Τραμπ δείχνει την νευρικότητά του εξαιτίας των μη ευνοϊκών δημοσκοπήσεων.

Οι εσωτερικές διαφωνίες είχαν γίνει γνωστές πριν από μερικές εβδομάδες ωστόσο η απόλυση του Διευθυντή της προεκλογικής του καμπάνιας έρχεται να να επιβεβαιώσει το “βαρύ” κλίμα, με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η απόλυση να μην έχουν γίνει γνωστές μέχρι αυτή την ώρα.

«Αυτή η ομάδα που είχε αναλάβει την προεκλογική του εκστρατεία είχε βαθιά προβλήματα» δήλωσε ο πολιτικός αναλυτής Λάρι Σαμπάτο στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

«Αυτή η εκστρατεία ήταν υποχρηματοδοτούμενη, δεν είχε οργανωθεί σωστά. Και υπάρχουν και πολλά ερωτήματα σχετικά με την οργάνωση του συνεδρίου» τόνισε.

«Η ομάδα της Κλίντον έχει καταφέρει να προηγείται έτη φωτός από την ομάδα του Τραμπ» πρόσθεσε ο ειδικός.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο λόγος που ο Τραμπ απέλυσε τον Κόρεϊ Λεβαντόφκσι ήταν οι πιέσεις που δεχόταν από τα ίδια του τα παιδιά, καθώς έκριναν ότι δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων όπως απαιτεί το επόμενο στάδιο της εκστρατείας.

Πλέον στη θέση του Λεβαντόφσκι βρίσκεται ο Πολ Μάναφορτ, ένας βετεράνος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος που εντάχθηκε στην ομάδα την 29η Μαρτίου με στόχο να προσδώσει έναν επαγγελματισμό στην εκστρατεία.

Σημειώνεται ότι σήμερα η Χίλαρι Κλίντον προηγείται με 6 ποσοστιαίες μονάδες έναντι του Τραμπ, σύμφωνα με τον μέσο όρο των τελευταίων δημοσκοπήσεων.

ΗΠΑΝτόναλντ ΤραμπΧίλαρι Κλίντον