Φόρους για... γέλια έχει επιβάλει το Ισλαμικό Κράτος

Μπορεί να είναι γνωστό ότι το Ισλαμικό Κράτος είναι η πιο πλούσια τρομοκρατική οργάνωση όμως τόσο η πτώση του πετρελαίου όσο και η συνεχής απώλεια εδάφους, έχει θορυβήσει ιδιαίτερα τους τζιχαντιστές με αποτέλεσμα να επινοούν νέους φόρους.

Αν, για παράδειγμα, κάποιος αφήσει την πόρτα του σπιτιού του ανοιχτή, τότε θα πρέπει να πληρώσει 100 δολάρια. Επίσης, όσοι τζιχαντιστές απαντήσουν λάθος σε τυχαίο τεστ για τη Σαρία τότε θα πρέπει να καταβάλουν 20 δολάρια για κάθε λάθος απάντηση που θα δίνουν.

Επικαλούμενη πληροφορίες και αναλύσεις του IHS, η Daily Mail αναφέρει επίσης ότι ισχύουν διαφορετικοί φόροι για τους άνδρες και τις γυναίκες.

Μια γυναίκα, ας πούμε, πρέπει να πληρώσει 25 δολάρια, εάν τα ρούχα της είναι πάρα πολύ σφιχτά, ή 30 δολάρια αν πιαστεί να μην φοράει… κάλτσες! Όσο για τους άνδρες που ξυρίζουν τα μούσια τους πρέπει άμεσα να πληρώσουν 50 δολάρια.

Αντίστοιχα παράξενοι κανόνες ισχύουν ακόμη και για τα ζώα: ένα κουδούνι γύρω από το λαιμό ενός προβάτου θα αναγκάσει τον ιδιοκτήτη του να πληρώσει 10 δολάρια, ενώ το ζώο θα κατασχεθεί.

Ο αριθμός των ανθρώπων που ζουν κάτω από τον έλεγχο της τρομοκρατικής οργάνωσης έχει συρρικνωθεί από 9 σε 6 εκατομμύρια ανθρώπους κατά το προηγούμενο έτος, οπότε οι «αρχές» αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε απεγνωσμένα μέτρα για να επιβιώσει οικονομικά η οργάνωση, υποστηρίζουν οι ειδικοί.

Ισλαμικό Κράτοςφόροι