Κλούνεϊ: «Δεν πρόκειται να υπάρξει πρόεδρος Τραμπ"

Είναι γνωστό ότι ο διάσημος ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ υποστηρίζει ανοιχτά την υποψήφια των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον, κάτι που επιβεβαίωσε ακόμα μία φορά με την δήλωση που έκανε από τις Κάννες, αναφερόμενος στον αντίπαλό της, Ντόναλντ Τραμπ.

«Δεν πρόκειται να υπάρξει πρόεδρος Τραμπ. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί», είπε ο Κλούνεϊ, ο οποίος βρίσκεται στις Κάννες για να προωθήσει την καινούργια του ταινία «Money Monster», σε σκηνοθεσία της Τζόντι Φόστερ.

Όπως τόνισε ο γοητευτικός ηθοποιός, ο οποίος μάλιστα συγκεντρώνει χρήματα για την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι, «ο φόβος δεν πρόκειται να μετατραπεί σε κινητήρια δύναμη» της χώρας του, οδηγώντας τους συμπολίτες του να ψηφίσουν τον εκκεντρικό μεγιστάνα. «Δεν φοβόμαστε τους μουσουλμάνους ή τους μετανάστες ή τις γυναίκες. Δεν φοβόμαστε τίποτα. Δεν θα εκμεταλλευτούμε τον φόβο» τόνισε ο Κλούνεϊ, ο οποίος πιστεύει ότι «ο Τραμπ είναι αποτέλεσμα των ειδησεογραφικών προγραμμάτων που δεν κάνουν πολλές ερωτήσεις».

«Είναι πιο εύκολο έτσι, γιατί οι αριθμοί της τηλεθέασης ανεβαίνουν. Το να έχεις ειδήσεις σε 24ωρη βάση, δεν σημαίνει ότι έχεις περισσότερη πληροφόρηση. Απλά σημαίνει ότι έχεις τις ίδιες ειδήσεις ξανά και ξανά» ανέφερε ο ηθοποιός, επισημαίνοντας ότι όλα αυτά είναι θέματα που θίγονται στη νέα του ταινία.

ΗΠΑΝτόναλντ ΤραμπΤζορτζ ΚλούνεϊΧίλαρι Κλίντον