Ένα σπίτι "κολλημένο" στο 1950 (pic)

Είναι γεγονός ότι το vintage δεν είναι απλώς μια παροδική τάση της μόδας καθώς όλα δείχνουν ότι μάλλον ήρθε για να μείνει.

Υπάρχει μια γυναίκα όμως που όχι απλώς δεν περιορίστηκε στο ντύσιμό της προκειμένου να εκφράσει την αγάπη της στην δεκαετία του ’50, αλλά αποφάσισε να “ζει” σ’ αυτή την εποχή, μετατρέποντας το σπίτι του συντρόφου της σε μια πραγματική μηχανή του χρόνου.

Η 47χρονη Έμμα Έντουαρτς διάλεξε τα έντονα χρώματα που εκπροσωπούσαν το στυλ αυτής της εποχής, ταπετσαρίες καθώς και μοναδικά αντικείμενα που σε ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο.

«Λατρεύω το στόμφο της εποχής, είναι τόσο λαμπερός, αλλά με κιτς και εκκεντρικές πινελιές. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα» αναφέρει μιλώντας στην βρετανική Mirror.

Για αρκετά χρόνια αγόραζε αντικείμενα από την Αμερική και ξόδεψε γι’ αυτά 20.000 λίρες.

«Μετακόμισα αλλά ποτέ δεν αισθάνθηκα 100% ευχαριστημένη. Ο χώρος γύρω μου είναι πολύ σημαντικός για μένα. Είχα ένα κοκτέιλ μπαρ από μπαμπού στον έξω χώρο και ήθελα να το μετακινήσω στο σαλόνι. Ο Νάιτζελ δεν έχει το ίδιο στυλ με μένα και δεν ήξερα πως θα εξελισσόταν όλο αυτό. Αποφάσισα να κάνω μια μικρή γωνιά με το κοκτέιλ μπαρ και του άρεσε πάρα πολύ. Μετά από αυτό ήταν ήταν σαν να είπε «ας το δοκιμάσουμε».

διακόσμησησπίτι