Ο Ερντογάν τους έκλεισε το σπίτι!

Πολλοί είναι οι λόγοι για να χωρίσει ένα ζευγάρι, αυτός όμως μάλλον καταγράφεται για πρώτη φορά.

Ένας Τούρκος, οδηγός φορτηγού στο επάγγελμα, τι κι αν έκανε παρατηρήσεις στη γυναίκα του να σταματήσει τις… κατάρες κατά του Τούρκου Προέδρου, εκείνη κάθε φορά που έβλεπε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην τηλεόραση, έβαζε τις φωνές και του έσερνε… τα εξ΄αμάξης.

Εκνευρισμένη από τις συνεχείς παρατηρήσεις του, του είπε χαρακτηριστικά: «να με ηχογραφήσεις και να καταθέσεις επίσημα μήνυση». Τί ήταν να το πει αυτό, αμέσως ο σύζυγός της κατέγραψε τα… γαλλικά της γυναίκας του για να έχει αποδεικτικά στοιχεία και κινήθηκε εναντίον της σε δικαστήριο της Σμύρνης. «Την προειδοποίησα επανειλημμένα, τη ρωτούσα γιατί το έκανε αυτό. Ο πρόεδρός μας είναι ένας καλός άνθρωπος που έχει κάνει καλά πράγματα για την Τουρκία» εξήγησε ο ενάγων στην φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Safak.

«Κι ο πατέρας μου να ήταν που έβριζε ή προσέβαλε τον πρόεδρο, εγώ δεν θα τον συγχωρούσα και θα κατέθετα μήνυση» διαβεβαίωσε ο Αλί Ντ. Η σύζυγος του 40χρονου οδηγού, ηλικίας 38 ετών, προσέφυγε με τη σειρά της στη Δικαιοσύνη για να ζητήσει διαζύγιο.

διαζύγιοζευγάριΤαγίπ Ερντογάν