Γιαγιά 106 ετών συναντά τον Ομπάμα και το ρίχνει στον χορό! (vid)

Ούτε στα πιο τρελά όνειρά της δεν πίστευε μια γιαγιά 106 ετών ότι βρίσκεται ενώπιον του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. Η αντίδρασή της και η αστείρευτη ενέργειά της καθήλωσαν τον Αμερικανό Πρόεδρο. Μάλιστα τόσο ο Μπαράκ Ομπάμα όσο και η σύζυγός του Μισέλ Ομπάμα θα θυμούνται για πάντα την αντίδραση της Virginia McLaurin στον Λευκό Οίκο.

Η ηλικιωμένη γυναίκα μόλις είδε τον Μπαράκ Ομπάμα άνοιξε τα  χέρια της να τον αγκαλιάσει, δήλωσε τον ενθουσιασμό της και τον εξέφρασε χορεύοντας ασταμάτητα! Δεύτερο κύμα ενθουσιασμού ήρθε μετά την ερώτηση του Αμερικανού προέδρου αν θέλει να γνωρίσει την Μισέλ Ομπάμα. Η απάντησή της ήταν καταφατική και του έπιασε το χέρι για να πάνε μαζί μέχρι την Πρώτη Κυρία.

Παρά το ότι η αιωνόβια γυναίκα κρατούσε μπαστούνι, ο Μπαράκ Ομπάμα της είπε να «κόψει ταχύτητα», αφού περπατούσε πολύ γρήγορα… «Θέλω να γίνω σαν εσάς όταν μεγαλώσω!» της είπε η Μισέλ Ομπάμα, για να της απαντήσει η 106χρονη ότι «μπορεί». Η Virginia εξέφρασε τη χαρά της, τονίζοντας την περηφάνια της για το ότι συναντά τον πρώτο μαύρο Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η επίσκεψη της γυναίκας στο Λευκό Οίκο έγινε στα πλαίσια του ετήσιου εορτασμού του «Μήνα της Μαύρης Ιστορίας», γνωστό ως και τον «Μήνα Αφροαμερικανικής Ιστορίας», ο οποίος γιορτάζεται σε ΗΠΑ, Καναδά και Ηνωμένο Βασίλειο προς τιμήν της προσφοράς της αφρικανικής διασποράς.

Πηγή: abc news

ΓΙΑΓΙΑΟμπάμασυνάντησηχορός