Αστυνομικός ξεκλήρισε την οικογένεια του και αυτοκτόνησε στους Αγ. Αναργύρους - Η αιτία (pics&vids)

Έγκλημα σοκ σημειώθηκε το μεσημέρι στους Αγ. Αναργύρους. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγο, την πεθερά και το 4χρονο παιδί του, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο διαμέρισμα έχουν βρεθεί τουλάχιστον έξι σφαίρες. Ο αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε εξ επαφής την σύζυγό του, η οποία ήταν γιατρός σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων, ενώ οι καρφωμένες σφαίρες στους τοίχους, οδηγούν τις αρχές στο συμπέρασμα πως ίσως κυνήγησε την πεθερά του πριν τη σκοτώσει.

Αμέσως μετά, πήγε στο υπνοδωμάτιο της κόρης του, την οποία δολοφόνησε πριν αυτοκτονήσει.

Ο αστυνομικός υπηρετούσε στη φρουρά του Κώστα Σημίτη. Μάλιστα, το σαββατοκύριακο ο δράστης συνόδευε τον πρώην πρωθυπουργό στα Ιωάννινα. Συνάδελφοί του υποστηρίζουν πως δεν φαινόταν να τον προβληματίζει κάτι. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο αστυνομικός είχε εξεταστεί πριν από 9 μήνες από ψυχολόγο και είχε κριθεί ικανός να κρατάει όπλο. Φαίνεται πως πίσω από το έγκλημα βρίσκονται κληρονομικές διαφορές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μόνιμη αιτία διαφωνιών τα τελευταία χρόνια ήταν το σπίτι που έμενε η πεθερά του αστυνομικού. Ο 47χρονος ήθελε να φύγει η πεθερά από τον πρώτο όροφο (το ζευγάρι διέμενε στον δεύτερο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας) και να το κάνουν ιατρείο για την σύζυγό του.

Είχε πάει βόλτα την κόρη του πριν την σκοτώσει

Σύμφωνα με πληροφορίες των κατοίκων της περιοχής, ο αστυνομικός πριν προβεί στην φρικιαστική πράξη, είχε πάρει την κόρη του και την είχε πάει βόλτα. Επίσης πριν επιστρέψουν στο σπίτι της αγόρασε ζαχαρωτά από ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς.

Ο αρχιφύλακας λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα σκότωσε την σύζυγό του, την πεθερά του και κατόπιν ξάπλωσε δίπλα στην κορούλα του. την οποία πυροβόλησε και σκότωσε, λίγο πριν αυτοκτονήσει γονατιστός δίπλα της.

(φωτογραφίες και βίντεο από το Newsit)

ΑστυνομικόςαυτοκτονίαΔΟΛΟΦΟΝΙΑοικογένεια