Ταυτοποιήθηκαν οι γονείς των τριών μικρών κοριτσιών που είχαν βρεθεί στην Πάτρα

Ταυτοποιήθηκαν τελικά το απόγευμα της Πέμπτης τα στοιχεία των γονέων των τριών κοριτσιών που βρέθηκαν εγκαταλελειμένα σε δρόμο της Πάτρας την περασμένη Κυριακή.

Πρόκειται για έναν 27χρονο και μία 20χρονη και οι δύο αλβανικής καταγωγής, οι οποίος διέμεναν με τα τρία κοριτσάκια, περίπου τριών ετών, δύο ετών και επτά μηνών αντίστοιχα στα Λεχαινά Ηλείας. Ο 27χρονος εμφανίστηκε αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, μαζί με τον δικηγόρο του και υποστήριξε πως πριν από λίγο καιρό τον εγκατέλειψε η γυναίκα του και τότε αποφάσισε, πριν λιγες ημέρες, να έρθει στην Πάτρα και να φέρει τα παιδιά στην πεθερά του που διαμένει εδώ ώστε να “πιέσει” όπως λέει ο ίδιος, τη γυναίκα του να επιστρέψει.

Γυρίζοντας στα Λεχαινά μετά από μία δύο ημέρες, είδε το θέμα στην τηλεόραση και αποφάσισε να έρθει να δει τι έχει συμβεί, υποστηρίζοντας, σύμφωνα με πηγές του tempo24.gr, πως δεν τα εγκατέλειψε σε καμία περίπτωση.

Πηγές αναφέρουν πως ο άνδρας δεν συνελήφθη καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο, παραμένει όμως στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών,.καθώς δεν είχε νόμιμα χαρτιά παραμονής στη χώρα.

παιδιάΠΑΤΡΑ